Πολιτική|11.05.2021 19:09

Βύρωνας: Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων

Newsroom

Το καταφύγιο αδέσποτων ζώων «Τετραποδάκια Βύρωνα» επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, μαζί με μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου και στελέχη της Οργάνωσης, με αφορμή το νέο νομοσχέδιο για την προστασία των αδέσποτων ζώων και των ζώων συντροφιάς, αλλά και για να παραδώσουν ζωοτροφές για τους τετράποδους φίλους μας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ περιηγήθηκαν στο καταφύγιο, είδαν από κοντά τους χώρους όπου φιλοξενούνται τα ζώα και μίλησαν με τους εθελοντές για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να συνδράμει στο έργο τους, όπως είναι η προσφορά τροφής και φαρμάκων, η εθελοντική εργασία, οι προωθήσεις αγγελιών υιοθεσίας, η εικονική υιοθεσία ενός ζώου, οι μεταφορές ζώων προς τον κτηνίατρο και οι προσωρινές φιλοξενίες.

Το καταφύγιο αποτελεί ένα προσωρινό σταθμό περίθαλψης των ζώων μέχρι να ολοκληρώσουν τη θεραπεία τους και έπειτα, εμβολιασμένα, τσιπαρισμένα και στειρωμένα (τα θηλυκά) συνοδευόμενα από τις εξετάσεις τους να υιοθετηθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας που παρέχεται από το Δήμο Βύρωνα.

«Η προστασία των αδέσποτων ζώων είναι δείγμα πολιτισμού. Αξίζουν συγχαρητήρια στους εθελοντές του Καταφυγίου που αγωνίζονται καθημερινά για να πρστατεύσουν αυτά τα πλάσματα που μας δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους με κάθε τρόπο και για να τους παρέχουν καλύτερες συνθήκες ζωής» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

Διαβάστε επίσης: Γεωργιάδης: «Κάναμε λάθος» - Αποθέωσε Καρανίκα για φαρμακευτική κάνναβη

Παύλος ΜαρινάκηςΒύρωναςΟΝΝΕΔαδέσποτα