Επίσκεψη Δένδια σε Ισραήλ, Παλαιστίνη - Συνάντηση με Πατριάρχη Ιεροσολύμων
NewsroomΣυνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων πραγματοποίησε ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Eδάφη.
«Είχα την τιμή και την ευλογία να συναντηθώ με τον κ. Θεόφιλο Γ', Πατριάρχη Ιεροσολύμων», ανέφερε ο κ. Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter. «Στο επίκεντρο η προστασία των Ιερών Προσκυνημάτων και η διατήρηση του καθεστώτος τους», προσέθετε.
Ο κ. Δένδιας θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του Γκάμπι Ασκενάζι και με τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό Μοχάμεντ Ιμπραχίμ Στάγεχ.
Ακολουθεί η Ιορδανία
Επίσης, θα συμμετάσχει στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συγκάλεσε ο ύπατος εκπρόσωπος Ζοζέπ Μπορέλ με αντικείμενο τις εξελίξεις στην περιοχή.
Στη συνέχεια, ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί και στην Ιορδανία, όπου θα συναντηθεί με τον Ιορδανό ομόλογό του Αϊμάν Σαφαντί.
Διαβάστε ακόμη: ΟΗΕ: Νέα έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τη Γάζα
- Προφυλακιστέοι οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Η μαραθώνια απολογία και όσα τους «έκαψαν»
- Κυψέλη: Οι καθιζήσεις... μετατόπισαν και τις διαβεβαιώσεις Ταχιάου για την ασφάλεια στα σπίτια
- To ενεργειακό «ράλι» φέρνει μέτρα: Συναγερμός για την πορεία των τιμών - Μπαράζ συσκέψεων
- Μαζωνάκης, ΔΕΘ και Κασιδιάρης: Τα αντέχεις όλα; (S2E01)