Πολιτική|12.07.2021 23:39

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να επιπλεύσει σπέρνοντας τον διχασμό

Newsroom

Τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και κλειστούς χώρους εστίασης μόνο για εμβολιασμένους σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως «διχαστικό, αναξιόπιστο και εκτός τόπου και χρόνου», κάνοντας λόγο για αποτυχία στον αρχικό στόχο για 70% ανοσία ως τον Ιούνιο.

Όσον αφορά στην εστίαση, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός «πετάει πάλι το μπαλάκι της αποτυχίας του στους καταστηματάρχες». Η ανακοίνωση καταλήγει ότι ο Κ. Μητσοτάκης «προσπαθεί απλά να επιπλεύσει σπέρνοντας το διχασμό».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε για πολλοστή φορά αμετανόητος, διχαστικός, αναξιόπιστος και εκτός τόπου και χρόνου να δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του για τη διαχείριση της πανδημίας. 

Για να μην παραδεχθεί πως απέτυχε στο στόχο για 70% ανοσία ως τον Ιούνιο, απλά τον αναδιατυπώνει με λαθροχειρίες, μιλώντας για εμβολιασμό του 70% ως το τέλος του καλοκαιριού, λες και έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. 

Πέρα από τον εμβολιασμό των υγειονομικών, ο οποίος αποτελεί μονόδρομο για την προστασία των ασθενών, ανακοίνωσε πως οι κλειστοί χώροι στην εστίαση θα λειτουργούν μόνο για τους εμβολιασμένους, πετώντας πάλι το μπαλάκι της αποτυχίας του στους καταστηματάρχες. Επιμένει στα διχαστικά προνόμια των εμβολιασμένων, όταν έχει εμβολιαστεί μόνο το 45% των πολιτών σε μεγάλο βαθμό με δική του υπαιτιότητα.

Διότι ο κ. Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά και ότι έχει αποτύχει και ότι έχει χάσει την αξιοπιστία του και ότι δεν μπορεί να πείσει κανέναν, γιατί πλέον δεν τον ακούνε οι πολίτες. Προσπαθεί απλά να επιπλεύσει σπέρνοντας το διχασμό».

Όλες οι ειδήσεις

Μητσοτάκης: Κλειστοί χώροι εστίασης μόνο εμβολιασμένοι - Υποχρεωτικό εμβόλιο σε γηροκομεία και υγειονομικούς

Ηλιούπολη: Οργανωμένο κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης με θύμα τη 19χρονη - Μαρτυρίες γειτόνων στο ethnos.gr

Εμβόλιο: Την Πέμπτη 15 Ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα για τους 15 - 17

Euro 2020 – Μετάλλαξη Δέλτα: Ολέθριο το θέαμα των 60.000 θεατών στον τελικό, λέει ο ΠΟΥ

ΜΜΜ: Έρχονται εκπτώσεις στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών για εμβολιασμένους

Self test: Στους δικαιούχους και τα παιδιά από 12 - 17 ετών

Κυριάκος ΜητσοτάκηςεμβολιασμοίΚορονοϊόςΣΥΡΙΖΑεστίαση