Πολιτική|04.08.2021 21:31

Φωτιά: Μέτρα στήριξης πληγέντων - Σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου και αυτοδιοίκησης

Newsroom

Κυβερνητικό κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει, αύριο, Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021, στις 11.30 π.μ., σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να δρομολογηθούν τα μέτρα στήριξης και ανακούφισης των πληγέντων από την πυρκαγιά σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο θα αποτελείται από τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για Θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα, τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Θόδωρο Λιβάνιο, τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Αμυρά, τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο. Θα συμμετέχουν, επίσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, καθώς και ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και ο Δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης. Μετά το πέρας της σύσκεψης, θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά: «Απενεργοποιημένο» το σύστημα πρόγνωσης πυρκαγιών IRIS - Γιατί εξαπλώθηκε η φωτιά παρά τους ήπιους ανέμους

Φωτιά Εύβοια: Νέες εκκενώσεις οικισμών – Στο νοσοκομείο με ελαφρά εγκαύματα πυροσβέστες

Καιρός – Καύσωνας: Παραμένει στο «κόκκινο» ο υδράργυρος με θερμοκρασίες έως 45 βαθμούς

Χαρδαλιάς για φωτιά σε Βαρυμπόμπη: Διάσπαρτες αναζωπυρώσεις – Στάχτη 12.500 στρέμματα, σοβαρές ζημιές σε 76 σπίτια

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Βίντεο για τη διασπορά του καπνού από τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα - Κάλυψαν Αττική και Εύβοια

Λάρισα- Γυναικοκτονία: Ηχογράφησε τη δολοφονία της συζύγου του στο κινητό

σύσκεψηΒαρυμπόμπηπυρκαγιάφωτιάπληγέντες