Πολιτική|21.01.2019 12:38

Ψαριανός: Μιλάει με Θεοχαρόπουλο ο Θεοδωράκης για να ενταχθεί στο Ποτάμι

Newsroom

Ο Γιώργος Αμυράς αποχώρησε από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού κι έτσι η παράταξη, της οποίας ηγείται ο Σταύρος Θεοδωράκης αναγκάζεται να διαλύσει την Κοινοβουλευτική της Ομάδα, καθώς δεν διαθέτει πλέον τον μίνιμουμ αριθμό βουλευτών, για να έχει κοινοβουλευτική παρουσία.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος επίσης έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του από το Ποτάμι, ο Θεοδωράκης αναζητά τον πέμπτο βουλευτή που θα διατηρήσει την παράταξη εντός κοινοβουλίου.

Κι αυτός, ενδέχεται να είναι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, οποίος διεγράφη χθες (20/1) από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με τον κ. Ψαριανό υπάρχουν επαφές του Θ. Θεοχαρόπουλου με τον Σ. Θεοδωράκη, τουλάχιστον τις προηγούμενες ημέρες όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Οπως τόνισε ο Ψαριανός, ο «γάμος» μπορεί να γίνει άμεσα, ακόμη και σήμερα, έτσι ώστε να έχει εκπροσώπηση το Ποτάμι στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής όπου εισέρχεται προς συζήτηση η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ωστόσο, ο Ψαριανός, δεν αποκάλυψε αν θα κάνει πράξη και την δική του πρόθεση να ανεξαρτητοποιηθεί, καθώς αν ακολουθήσει κι αυτός τον Γιώργο Αμυρά η Κ.Ο. διαλύεται εκ νέου.

Θανάσης ΘεοχαρόπουλοςΣταύρος ΘεοδωράκηςΓρηγόρης ΨαριανόςΤο Ποτάμι