Πολιτική|09.08.2021 09:48

Φωτιά: Σύσκεψη για πυρόπληκτους, δήλωση Μητσοτάκη, Υπουργικό Συμβούλιο και συνέντευξη Τύπου μέσα στην εβδομάδα

Newsroom

Επικοινωνιακή αντεπίθεση έχει στα σκαριά η κυβέρνηση μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που σημειώθηκαν σε Βόρεια Εύβοια, Αττική και Πελοπόννησο. Σε αυτό το πλαίσιο προγραμματίζεται σύσκεψη για τους πυρόπληκτους εντός της ημέρας καθώς επίσης και δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το απόγευμα. Αύριο, Τρίτη 10 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί υπουργικό συμβούλιο στις 15:00, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα, σήμερα, Δευτέρα στις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με θέμα τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών, με τη συμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού, του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη, του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Αμυρά, του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Θοδωρή Λιβάνιου, του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, αρμόδιου για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσου, του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Αθανάσιου Πετραλιά, του Γενικού Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής Χρήστου Τριαντόπουλου και του Γενικού Γραμματέα Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη.

Θα ακολουθήσουν το απόγευμα δηλώσεις του Πρωθυπουργού. Αύριο, Τρίτη, στις 15.00, θα συνεδριάσει, με το ίδιο θέμα, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη το Υπουργικό Συμβούλιο.  Τέλος, εντός της εβδομάδας, ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά Εύβοια: Αγώνας δρόμου για να οριοθετηθεί η πυρκαγιά – Μάχη με τις αναζωπυρώσεις

Φωτιά Εύβοια: Σοκαριστικό βίντεο – Η βιβλική καταστροφή από ψηλά

Φωτιά–Εύβοια: Συγκινεί η φωτογραφία των ηλικιωμένων πυρόπλυκτων με το σκυλάκι τους

Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο γυναικοκτόνος – Αυτοπυροβολήθηκε μετά την εκτέλεση της 47χρονης

Φωτιά Γορτυνία: Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. μετά από καταγγελίες ότι ζήτησε μέσο για να στείλει πυροσβεστικό

φωτιά τώραπυρκαγιάΚυριάκος Μητσοτάκηςφωτιά