Πολιτική|25.08.2021 23:08

Ρόμπερτ Μενέντεζ: Στην Αθήνα ο γερουσιαστής - Θα συναντηθεί με Μητσοτάκη, Σακελλαροπούλου

Newsroom

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τετάρτη 25 Αυγούστου ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, σε μία επίσκεψη η οποία, όπως διαμηνύει η Αθήνα, σηματοδοτεί τον στρατηγικό χαρακτήρα των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, την εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ και τον ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή, μέσω της νέας αρχιτεκτονικής συμμαχιών στις οποίες συμμετέχει η χώρα

Ο Δημοκρατικός Γερουσιαστής θα πραγματοποιήσει μία σειρά από συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, ξεκινώντας από τη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη το πρωί της Πέμπτης στις 9.30 στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνέχεια ο γερουσιαστής θα συναντηθεί και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το μετάλλιο της πόλης των Αθηνών στον Μενέντεζ

Σε ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο της Αθήνας θα τιμηθεί αύριο το πρωί (11:45) ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Μενέντεζ. Στον κ. Μενέντεζ θα απονεμηθεί από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, το Μετάλλιο της Πόλεως των Αθηνών.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Κυριαρχεί με 95% η μετάλλαξη Δέλτα - Στο τραπέζι κι άλλα νέα μέτρα

Δολοφονία στην Κρήτη: Σοκάρει η απολογία του δράστη που εκτέλεσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο

Αφγανιστάν: Συγκλονίζει η 29χρονη Ζαρίφα Γκαφάρι - Η πρώτη γυναίκα που αντιστάθηκε στους Ταλιμπάν

Κεφαλονιά: Σοκ στον Μύρτο με καρέτα καρέτα που βγήκε στην παραλία χτυπημένη στο κεφάλι

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΚατερίνα ΣακελλαροπούλουΡόμπερτ Μενέντεζ