Πολιτική|14.09.2021 16:56

ΣΥΡΙΖΑ: Πόσα χρήματα πληρώνει ο Μητσοτάκης τον Γκρίνμπεργκ και από πού προέρχονται

Newsroom

Τη συμμετοχή του γνωστού συμβούλου πολιτικής και εκλογικής στρατηγικής Σταν Γκρίνμπεργκ στην κυβερνητική αποστολή στη ΔΕΘ επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών της Τρίτης.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ρωτά «πόσα χρήματα λαμβάνει ο επικοινωνιολόγος και από πού αυτά προέρχονται». Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάταια προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγους παγκοσμίως, ο κ. Γκρίνμπεργκ, συνοδεύει τον κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος επειδή είναι απλά «φίλος του από παλιά» και μάλιστα «δεν πληρώνεται από πουθενά» αλλά παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν.

Καθώς επίσης και ότι συμπτωματικά, τώρα τελευταία, συναντά καουμπόηδες που τον χαρακτηρίζουν «ήρωα» ή κάνει απρόσμενες παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Με πόσα χρήματα και από πού πληρώνει ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Γκρίνμπεργκ για να του φτιάξει το προφίλ και να ανακόψει τη ραγδαία φθορά του, δεδομένου ότι η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 350 εκατ. ευρώ και δεν εξυπηρετεί καν τους τόκους, αυξάνοντας κάθε χρόνο τα υπέρογκα χρέη της στις τράπεζες».

Stan Greenberg

Οικονόμου: Ο Γκρίνμπεργκ συμμετείχε στην αποστολή ως παλιός γνωστός του πρωθυπουργού

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σημείωσε ότι ο κ. Γκρίνμπεργκ είναι «παλιός γνώριμος» του πρωθυπουργού και ανέφερε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εκείνος παρακολουθεί τη ΔΕΘ, ενώ δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός επικοινωνεί μαζί του «κατά διαστήματα». 

Όσον αφορά την πληρωμή του, ο Γιάννης Οικονόμου σημείωσε ότι δεν υπάρχει. «Δεν πληρώνεται από πουθενά, είναι συνομιλητής και γνωστός του πρωθυπουργού από παλιά», σημείωσε.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον Δημοκρατικό Επικοινωνιολόγο, ιδρυτή της εταιρείας Greenberg Quinlan Rosner Research (GQR), ο οποίος κατά το παρελθόν συμμετείχε σε καμπάνιες Αμερικανών πολιτικών, όπως του Μπιλ Κλίντον και του Αλ Γκορ, αλλά και πολιτικών από ,όλο τον κόσμο όπως ο Τόνι Μπλερ και ο Γκέρχαρντ Σρέντερ.

Όλες οι ειδήσεις

Ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος για πανδημία: Φοβόμαστε τον Οκτώβρη και κυρίως τη Βόρεια Ελλάδα

Νέα μαθήματα στα σχολεία: Κλιματική αλλαγή, φυσικές καταστροφές, εθελοντισμός, οδική ασφάλεια, σεξουαλική αγωγή

Σκρέκας: Από 1 έως 2 ευρώ τον μήνα η αύξηση στο ρεύμα

Ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας - Με βαρύ οπλισμό οι δράστες

ΣΥΡΙΖΑΚυριάκος ΜητσοτάκηςΓιάννης ΟικονόμουΔΕΘ