Πολιτική|24.01.2019 07:49

Στο νέο σποτ των ΑΝΕΛ ο Μέγας Αλέξανδρος γίνεται Ζόραν Ζάεφ

Newsroom

Στο νέο σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Μέγας Αλέξανδρος παίρνει την μορφή του Ζόραν Ζάεφ. Η... προτομή αρχίζει να μιλά με την όψη του Σκοπιανού πρωθυπουργού. «Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν μπορεί να μιλήσει», καταλήγει το σποτ. 

Το «αντάρτικο» του πρώην υπουργού Άμυνας έχει φανεί ήδη τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα τη χθεσινή του δήλωση, σύμφωνα με την οποία ήταν διατεθειμένος να υπερψηφίσει μια πιθανή πρόταση δυσπιστίας από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό βέβαια δεν θα γίνει, όχι επειδή ο αρχηγός των ΑΝΕΛ άλλαξε γνώμη, αλλά επειδή τελικά η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας. Στη συνέντευξή του, ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε τόσο στον Αλέξη Τσίπρα όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

Για τον πρωθυπουργό ανέφερε ότι υπέκυψε στις πιέσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών, πιέσεις ειδικά από την Άνγκελα Μέρκελ, κάτι που δεν είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Καρμανλής… Για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα, στην ουσία… θέλουν τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά δεν… το λένε, ασκώντας παράλληλα κριτική και για το ότι δεν θα γίνει τελικά πρόταση δυσπιστίας.

Πάνος ΚαμμένοςΖόραν ΖάεφΑνεξάρτητοι Έλληνες