Πολιτική|08.10.2021 15:45

Iμάμογλου «καρφώνει» Ερντογάν από την Αθήνα

Newsroom

«Καρφιά» στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται πως πέταξε ο Εκρέμ Ιμάμογλου κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, σύμφωνα με το OPEN TV και τον Σωτήρη Δανέζη. Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, άφησε αιχμές για τον Τούρκο πρόεδρο, λέγοντας πως υπάρχουν κάποιοι ηγέτες που είναι υπεράνω ιστορίας και θέλουν να γράψουν μόνοι τους την ιστορία.

Ο σύγχρονος πορθητής της Κωνσταντινούπολης

Ας μην ξεχνάμε πως ο κ. Ιμάμογλου είναι ένας εκ των βασικών διεκδικητών του χρίσματος των Κεμαλικών για να αντιμετωπίσει τον Ερντογάν στις προεδρικές εκλογές.

Με μικρή διαφορά στις δημοσκοπήσεις από τον δήμαρχο της Άγκυρας, Μανσούρ Γιαβάς και 5 μονάδες πάνω από τον σημερινό πρόεδρο της Τουρκίας, θεωρείται ο σύγχρονος πορθητής της Κωνσταντινούπολης και η μεγάλη ελπίδα για το ρεπουμπλικανικό κόμμα. Ο Ιμάμογλου χαρακτηρίζεται ως ένας μετριοπαθής Ευρωπαίος πολιτικός, σε αντίθεση με τον σκληροπυρηνικό Ερντογάν.

Επικριτικός ο τουρκικός Τύπος

Ο τουρκικός Τύπος εντωμεταξύ παρακολουθεί στενά τη συνάντηση, ασκώντας σκληρή κριτική στον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης πως δεν κρύβει τη συμπάθειά του στην Αθήνα και δείχνει στην Ελλάδα πως υπάρχει πρόβλημα διοίκησης στην Τουρκία.

Όλες οι ειδήσεις

Ρόδος: Σκότωσαν 30χρονη γυναίκα στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Βίντεο ντοκουμέντο με εικονικούς εμβολιασμούς - Συνελήφθησαν γιατρός και νοσηλεύτρια

Ανάλυση Ιγνατίου: Ο Ερντογάν, οι προκλήσεις, τα σχέδια των Αμερικανών και της ExxonMobil

ΕΝΦΙΑ 2021: Τα εκκαθαριστικά για πληρωμή σε 6 δόσεις στο myAADE.gr

Εκρέμ ΙμάμογλουΤουρκίαΚωνσταντινούποληΡετζέπ