Καμμένος: Casus belli αν ο Αλ. Τσίπρας κρατήσει μέλη των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση
Newsroom«ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία έχουν κοινή γραμμή την παράδοση του όρου "Μακεδονία" στη γείτονα χώρα, υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.
O κ. Καμμένος σχολίασε ακόμη ότι η Νέα Δημοκρατία δεν στήριξε την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την αντισυνταγματικότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών και έκανε πίσω από τις σκέψεις της για κατάθεση πρότασης μομφής, κάτι που θα μπλόκαρε τη συμφωνία, ενώ υποστήριξε πως κάποιοι χρησιμοποιούν τη Χρυσή Αυγή για να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια.
Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι υπέκυψε στις πιέσεις των Ευρωπαίων, κάτι που -όπως είπε- δεν έκανε ο Κώστας Καραμανλής, ενώ διεμήνυσε πως θα είναι «casus belli» αν ο πρωθυπουργός διατηρήσει μετά τον επόμενο ανασχηματισμό στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε υπουργικά πόστα.
- Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
- Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση - Ποιες συναντήσεις δρομολογούνται στη «γειτονιά»
- Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
- Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα