Πολιτική|26.09.2021 13:44

Παύλος Μπακογιάννης: Τα μηνύματα για τα 32 χρόνια από τη δολοφονία του

Newsroom

Με μια συγκινητική ανάρτηση και το μήνυμα «δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» η Ντόρα Μπακογιάννη, σύζυγος του δολοφονηθέντα Παύλου Μπακογιάννη έστειλε μήνυμα για την επέτειο της δολοφονικής επίθεσης που έγινε στις  26 Σεπτεμβρίου 1989. Ανακοίνωση εξέδωσε με αφορμή την επέτειο και η Νέα Δημοκρατία.

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη

Σήμερα, 32 χρόνια μετά την δολοφονία του, η σύζυγός του Ντόρα Μπακογιάννη έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, λέγοντας πως «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

T

ΝΔ: 32 χρόνια μετά, ζει στη μνήμη και στις καρδιές μας

Ανακοίνωση για τα 32 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας για την άνανδρη επίθεση και δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τη 17 Νοέμβρη η οποία έγινε σαν σήμερα το 1989 η ΝΔ σημειώνει πως «η Δημοκρατία τελικά νικά. Ότι στο τέλος οι δολοφόνοι και οι ακραίοι υποστηρικτές τους αποκαλύπτονται και μπαίνουν στο περιθώριο»

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

32 χρόνια μετά, η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη εξακολουθεί να μας θυμίζει τους κινδύνους που διατρέχει η Δημοκρατία από τους εχθρούς της, όταν ακραίες ιδεολογίες οπλίζουν χέρια δολοφόνων.

Μας υπενθυμίζει, όμως, και κάτι ακόμα: ότι η Δημοκρατία τελικά νικά. Ότι στο τέλος οι δολοφόνοι και οι ακραίοι υποστηρικτές τους αποκαλύπτονται και μπαίνουν στο περιθώριο. Ότι τα δημοκρατικά ιδεώδη και η μετριοπάθεια ενώνουν τους πολίτες και τους οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτές τις αξίες πρέσβευε ο Παύλος Μπακογιάννης. Αυτό το μέλλον οραματίστηκε για όλους τους Έλληνες. Ένα μέλλον Δημοκρατίας, ενότητας και προόδου. Και αυτή την παρακαταθήκη του κανένα όπλο δολοφόνου δεν κατάφερε να σβήσει. 32 χρόνια μετά, ο Παύλος Μπακογιάννης ζει στη μνήμη και στις καρδιές μας.

Βαρβιτσιώτης: Το όραμα και οι ιδέες του συνεχίζουν να μας εμπνέουν

«Το όραμα και οι ιδέες του συνεχίζουν να μας εμπνέουν», τονίζει σε μήνυμά του για τη συμπλήρωση 32 χρόνων από τη δολοφονία τού Παύλου Μπαγκογιάννη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Σαν σήμερα, δολοφονήθηκε ο Παύλος Μπακογιάννης, ένας πολιτικός που αγωνίστηκε για την ενότητα του έθνους. 32 χρόνια μετά, το όραμα και οι ιδέες του συνεχίζουν να μας εμπνέουν. Ποτέ ξανά» αναφέρει ο Μ. Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

T

Οικονόμου: 32 χρόνια μετά, οι ιδέες και τα ιδανικά Παύλου Μπακογιάννη δεν σωπαίνουν ποτέ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έκανε την εξής ανάρτηση στο twitter για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη:

«32 χρόνια πριν κάποιοι νόμιζαν ότι οι σφαίρες φωνάζουν πιο δυνατά από τη Δημοκρατία. 32 χρόνια μετά ο Παύλος Μπακογιάννης δεν σώπασε γιατί οι ιδέες και τα ιδανικά δεν σωπαίνουν ποτέ».

T

Όλες οι ειδήσεις

Εκλογές Γερμανία: Το ιδανικό και το απευκταίο σενάριο κυβέρνησης για την Ελλάδα

Μηταράκης στο ethnos.gr: Στο μεταναστευτικό δεν θα ζήσουμε ξανά τις θλιβερές εικόνες του 2015

Γυναικοκτονία Ρόδος: Η συγνώμη της οικογένειας του δράστη – Τι είπαν για τις προκλητικές δηλώσεις του θείου

Λογαριασμοί ρεύματος: Ποιοι καταναλωτές θα δουν αυξήσεις – Τι είπε ο Σκρέκας στο OPEN

Ελευθέριος Βενιζέλος: Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροπλάνο που παρουσίασε βλάβη

δολοφονία17 ΝοέμβρηΝτόρα ΜπακογιάννηΠαύλος Μπακογιάννης