Πολιτική|05.10.2021 18:20

ΣΥΡΙΖΑ: Τι συνδέει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον Μένιο Φουρθιώτη;

Newsroom

Άμεση είναι η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση της αποφυλάκισης του Μένου Φουρθιώτη, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος πριν από περίπου πέντε μήνες για δυο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα. Όπως χαρακτηριστικά διερωτάται η αξιωματική αντιπολίτευση, «Τι είναι αυτό που συνδέει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον τηλεπαρουσιαστή;».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τους ύμνους στην γενική γραμματέα αντιεγκληματικής πολιτικής κα. Νικολάου και τα προκλητικά προνόμια εντός του σωφρονιστικού καταστήματος, όπως καταγγέλλουν οι συγκρατούμενοι του, ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίζεται μετά από 5 μήνες πάρα τις βαρύτατες κατηγορίες. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ουδέποτε απάντησε για τις σχέσεις της με έναν άνθρωπο ο οποίος έφτασε στο σημείο να τραμπουκίσει ακόμα και υπουργό της εντός του γραφείου του. Γεγονός που είχε σαν συνέπεια την απομάκρυνση του... υπουργού.

Πέντε μήνες μετά τα αμείλικτα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Τι είναι αυτό που συνδέει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον τηλεπαρουσιαστή;

Σε κάθε περίπτωση, έχει ενδιαφέρον ότι ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι και η απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων. Φαίνεται ότι κάποιοι προνόησαν ώστε να μην βρεθούν σε δυσάρεστες εκπλήξεις από τυχόν αποκαλύψεις.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίζεται με διάταξη του ανακριτή με χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ, υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.  

Επιπλέον, στον παρουσιαστή απαγορεύτηκαν οι τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Όλες οι ειδήσεις

«Το αυγό του φιδιού κάνει την επαναμφάνισή του»: Δεν αρκεί μία δίκη για να ξεμπερδέψεις με τον φασισμό

Self test: Δήλωση για φοιτητές στο edupass.gov.gr - Μαθητές στο self-testing.gov.gr

Καιρός: Σημαντική επιδείνωση και κακοκαιρία διαρκείας – Πρόγνωση Μαρουσάκη

Εμβόλιο για κορονοϊό: Νέα μελέτη αποκαλύπτει κατά πόσο εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό

Εμβολιασμένοι: Έρχονται περισσότερες ελευθερίες – Τι εξετάζει το υπουργείο Υγείας, πότε αναμένονται ανακοινώσεις

φυλακήΣΥΡΙΖΑΜένιος Φουρθιώτης