Πολιτική|25.10.2021 17:17

Φώφη Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναστέλλει όλες τις πολιτικές του εκδηλώσεις

Newsroom

Την απόφαση να ανασταλούν όλες οι προγραμματισμένες πολιτικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Τζανακόπουλος σε ένδειξη πένθούς για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

«Η Φώφη Γεννηματά πάλεψε γενναία με τον καρκίνο. Είπε το όνομα του, έσπασε το στίγμα. Έδειξε σε όλους και όλες μας τι σημαίνει να ζεις με αξιοπρέπεια. Και αυτό αξίζει να το θυμόμαστε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της, τους συντρόφους και τις συντρόφισσες της. Σε ένδειξη πένθους ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αναστέλλει όλες τις πολιτικές εκδηλώσεις για τις επόμενες ημέρες», γράφει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Τζανακόπουλος. 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για απώλεια Γεννηματά: Άφησε τη δική της ξεχωριστή παρακαταθήκη

Συλλυπητήρια για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του, όπου επισημαίνεται ότι η εκλιπούσα «άφησε τη δική της ξεχωριστή παρακαταθήκη στην πολιτική ζωή της Ελλάδας».

«Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Πάλεψε με θάρρος σε μια άνιση μάχη για τη ζωή επί χρόνια, χωρίς να εγκαταλείψει στιγμή τον στίβο της πολιτικής όπου αφοσιώθηκε πολύ νωρίς», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και τονίζει πως «υπήρξε μία από της σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού Κοινοβουλίου, πρωταγωνιστώντας πάντα με αξιοπρέπεια και ευγένεια, είτε στις συγκλίσεις, είτε στις αντιπαραθέσεις».

«Η Φώφη Γεννηματά φεύγοντας άφησε τη δική της ξεχωριστή παρακαταθήκη στην πολιτική ζωή της Ελλάδας. Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά της», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όλες οι ειδήσεις

Φώφη Γεννηματά: Η πολιτική καριέρα και η (άνιση) μάχη με τον καρκίνο

Φώφη Γεννηματά: Όταν μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο

Φώφη Γεννηματά: Συλλυπητήρια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την απώλειά της

Πέραμα - Δικηγόρος τραυματία: Ο 20χρονος νεκρός δεν οδηγούσε - Οδηγός ο 15χρονος που αναζητείται

Φώφη ΓεννηματάΔημήτρης ΤζανακόπουλοςΚίνημα ΑλλαγήςΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία