Πολιτική|26.01.2019 14:50

Στέλεχος του ΚΙΝΑΛ μιλά για «κρεμάλες» λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών

Newsroom

Λίγες ώρες μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ο γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Α' Πειραιά Τάσος Καλαφάτης έκανε μία ανάρτηση στο Facebook μέσω της οποίας χαρακτηρίζει ως «προδότες», «μειοδότες» και «πουλημένα τομάρια που τσέπωσαν λεφτά για να πουλήσουν την πατρίδα μας» τους 153 βουλευτές που ψήφισαν «ναι» στη Συμφωνία.

Παράλληλα τους απειλεί με «κρεμάλες», προτρέπει ακόμη και σε «τραμπουκισμό» των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συνοδεύει την ανάρτησή του με μία φωτογραφία της Μακεδονίας και τον τίτλο «ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ». 

Ακολουθεί η ανάρτηση

«Πουλήθηκε από 153 μειοδότες! Προδότες πουλημένα τομάρια! Από 145 Συριζαίους και 8 ακόμα προδότες που τσέπωσαν λεφτά για να πουλήσουν την Πατρίδα μας! Που έστηναν κρεμάλες και τώρα θα τις χρειαστούν οι ίδιοι! Που για ότι διαπραγματεύτηκαν πούλησαν το Έθνος μας! Το κρίμα στο λαιμό σας! Σε εσάς και σε όσα κουτορνίθια σας πίστεψαν και σας ψήφισαν! Προς φίλους μου ΠΑΣΟΚΟΥΣ και δημοκράτες! Ο Συριζα δεν θέλει αντιπολίτευση με το γάντι και πληθυντικούς θέλει τραμπουκισμό και τη γλώσσα του πεζοδρομίου τη λαική όπου τους πετυχαίνουμε! Θέλει ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΡΕΟΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ! Σκληρό τίποτα λιγότερο! Επιστροφή στις ρίζες μας και Ανένδοτο μέχρι τέλους!».

Η ανάρτησή του προκάλεσε αντιδράσεις και αναγκάστηκε να την «κατεβάσει». Ωστόσο λίγες ώρες μετά επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία ανέφερε πως «έχασα την ψυχραιμία μου» και προσθέτει πως «είναι αυτονόητο ότι οι αξίες και τα ιδανικά μου, μου υποδεικνύουν να θέσω την ιδιότητά μου στη διάθεση του Κινήματος τη θεσμική μου ιδιότητα».

 
Συνθήκη των ΠρεσπώνΚΙΝΑΛ