Πολιτική|26.01.2019 22:52
Καμμένος εναντίον Παυλόπουλου για Συμφωνία Πρεσπών: «Κρίμα, Πρόεδρε»
NewsroomΣφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εξαπολύει ο Πάνος Καμμένος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο πρώην υπουργός Άμυνας, με ανάρτηση στο Twitter, συγκρίνει τον Προκόπη Παυλόπουλο με τον Πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβανόφ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για πρώτη φορά Αρχηγός κράτους δέχεται να υπογράψει διμερή συμφωνία που ο ομόλογός του έχει αρνηθεί να υπογράψει και να νομιμοποιήσει».
Υπενθυμίζεται πως ο Γκιόρκι Ιβανόφ, σφοδρός πολέμιος της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ, αρνήθηκε να την υπογράψει, προκαλώντας πολιτική κρίση στη γειτονική χώρα.
Τελικά, τη Συμφωνία υπέγραψε ο Πρόεδρος της Βουλής των Σκοπίων.
Όμως, ο Πάνος Καμμένος επιφυλάσσει κι ένα φαρμακερό σχόλιο για τον Προκόπη Παυλόπουλο: «Κρίμα, κ. πρόεδρε… το περίμενα…», γράφει επί λέξει.
Διαβάστε ακόμη
- Ξεκίνησε η αυτοψία της Πολεοδομίας στην Πλάκα - Σοβαρές ζημιές σε κτίρια και «αποδιοργάνωση στον φέροντα οργανισμό»
- Τούρκος αντιπτέραρχος: Σενάριο «απόβασης» στη Σάμο με κατάληψη πέντε ελληνικών νησιών
- Ο διευθυντής φυλακών που σκότωνε κρατούμενους και κάθε βράδυ επέστρεφαν στο κρεβάτι του για να τον στοιχειώσουν
- Τα 8 αστρονομικά φαινόμενα του Οκτωβρίου: Από διάτοντες αστέρες και Δρακοντίδες μέχρι το Σμήνος της Κυψέλης