Πολιτική|09.12.2021 10:50

Κορονοϊός: Ο Βασίλης Λεβέντης πήρε εξιτήριο μετά από 75 ημέρες

Newsroom

Εξιτήριο έλαβε από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, έπειτα από 75 ημέρες νοσηλείας με κορονοϊό. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο είναι φανερά καταβεβλημένος έχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά ενώ παρουσιάζει και κάποιο πρόβλημα στην ομιλία καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Βασίλης Λεβέντης υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες ενώ μετά το εξιτήριό του αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης με τον ίδιο να είναι, πάντως, ευδιάθετος μετά τη μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασιλης Λεβέντης μπήκε στην Εντατική στις 25 Σεπτεμβρίου αφού νόσησε με κορονοϊό με τη σύζυγό του να εξηγεί ότι δεν είχε κάνει το εμβόλιο κορονοϊού γιατί «είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας».

Κορονοϊόςνοσοκομείο ΕυαγγελισμόςΒασίλης Λεβέντης