Ηλιόπουλος για Οικονόμου: Έβγαλε απάντηση σε ανάρτηση που δεν υπάρχει
NewsroomΣε απάντησή του προς τον Γιάννη Οικονόμου, ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει ότι «Ο πανικός του κ. Οικονόμου είναι τέτοιος όπου έβγαλε απάντηση σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία δεν υπάρχει».
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Γιάννης Οικονόμου «διαψεύδει τις διαρροές που η κυβέρνηση έδωσε στα φιλοκυβερνητικά μέσα για την μονιμοποίηση 4.000 ιερέων», για να σχολιάσει: «Μέχρι σήμερα αποκαλούσαμε τον κ. Οικονόμου εθνικό ψεύτη. Μετά την τελευταία του ανακοίνωση και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι πολύ φτωχός για να περιγράψει το "βάθος" της πολιτικής του σκέψης».
Για ποιο λόγο δεν έχουν προσληφθεί οι σχεδόν 800 γιατροί που είναι σε λίστες αναμονής;
«Αφού μπήκατε στον κόπο κ. Οικονόμου», συνεχίζει ο κ. Ηλιόπουλος, «θα μας απαντήσετε μήπως για ποιο λόγο οι σχεδόν 800 γιατροί που είναι σε λίστες αναμονής δεν έχουν προσληφθεί;». «Ρωτάμε ξανά», σχολιάζει, «γιατί την τελευταία φορά στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να απαντήσει».
- Τι λέει η Ελλάδα για το ουκρανικό θαλάσσιο drone: Τριγμοί στις σχέσεις Αθήνας - Κιέβου;
- Σπίτι μου ΙΙ: Αναστάτωση στην αγορά ακινήτων από το «μπρος-πίσω» στην ημερομηνία λήξης
- Ο πρώτος ανακατασκευασμένος συρμός ΗΣΑΠ: Από τις... ράγες της καθυστέρησης, στο αμαξοστάσιο των Σεπολίων
- Πέθανε στα 47 του ο Τζέισον Κόλινς, ο πρώτος ανοιχτά γκέι παίχτης του NBA