Πολιτική|13.12.2021 12:33
Νίκος Ανδρουλάκης: Άφησε λουλούδια στον τάφο της Φώφης Γεννηματά
NewsroomΠριν την ανάληψη και επίσημα των καθηκόντων του ως νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε, το πρωί της Δευτέρας, 13 Δεκεμβρίου, το Α' Νεκροταφείο, όπου άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στον τάφο της Φώφης Γεννηματά. Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισκέφθηκε και τον τάφο του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.
Υπενθυμίζεται ότι, στην ομιλία μετά τη σαρωτική νίκη του, το βράδυ της Κυριακής, 12 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους να υπερασπιστούν την παρακαταθήκη της αείμνηστης προέδρου του Κινήματος Αλλαγής για «ενότητα και πολιτική αυτονομία» της παράταξης.
Διαβάστε ακόμη
- Νηοπομπή δεξαμενόπλοιων περνά τα Στενά του Ορμούζ - Γιατί η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα πάρει μήνες
- Στον Κορυδαλλό οι τρεις κατηγορούμενοι για το θάνατο της Μυρτώς: «Δολοφόνοι» φώναζαν κατά τη μεταγωγή - Η μαραθώνια απολογία τους
- Μπακογιάννη: Ο Μακάριος Λαζαρίδης θα έπρεπε να παραιτηθεί - «Δεν χειρίστηκε καλά το θέμα»
- To χρονικό της τραγωδίας στον Κολωνό με δυο νεκρούς: Η στιγμή που φλόγες τυλίγουν το διαμέρισμα - Δείτε βίντεο