Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – Οικονόμου: Θα αποδοθεί Δικαιοσύνη
Αλέξανδρος Διαμάντης«Είναι μια ανοικτή η δικαστική υπόθεση είμαστε βέβαιοι ότι θα διερευνηθεί σε όλο της το εύρος και θα αποδοθεί δικαιοσύνη». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, για τον βιασμό της 24χρονης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κληθείς να απαντήσει σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, εξάλλου, η κυβέρνηση με την πρόσφατη αλλαγή του Ποινικού Κώδικα αδικήματά σαν αυτό τιμωρούνται με βαρύτερες και πολύ αυστηρότερες ποινές από ότι στο παρελθόν.
«Είναι διαρκής μας προτεραιότητα η ενδυνάμωση και η ενίσχυση όλων των υπηρεσιών του κράτους που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών και βοηθούν στην ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης», προσέθεσε όταν ρωτήθηκε για το αν θα υπάρξει πρόβλεψη ώστε ιατροδικαστικές εξετάσεις να γίνονται πιο γρήγορα, δεδομένου ότι η 24χρόνη έπρεπε να περιμένει 3 ολόκληρες ημέρες έως ότου εξεταστεί.
- Επιβεβαιώνεται το ταξίδι της Λόρας στη Γερμανία - Τι υποστηρίζουν οι Αρχές για την καθυστερημένη ενημέρωση
- Οι μεγιστάνες του πλανήτη… έχασαν τον ύπνο τους: Το δίκτυο εξουσίας πίσω από τα αρχεία Έπσταϊν
- «Κατάσταση έκτακτης ανάγκης»: Η GenZ η πρώτη γενιά που είναι λιγότερο έξυπνη από την προηγούμενη
- Έφοδος της εισαγγελίας του Παρισιού στα γραφεία του X - Κλήθηκε για κατάθεση ο Μασκ