Κακοκαιρία Ελπίς - Πατούλης: Το γαϊτανάκι, ότι για όλα φταίει η Περιφέρεια Αττικής πρέπει να τελειώνει
NewsroomΓια την επόμενη μέρα μετά τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία Ελπίς με εικόνες χάους στην Αττική Οδό, αποκλεισμένους δρόμους και παρατεταμένες διακοπές ρεύματος για ημέρες σε πολλές περιοχές, μίλησε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης στην «Ώρα Ελλάδος».
Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε από την κυβέρνηση αλλά και στα λάθη που έγιναν ενόψει της σφοδρής κακοκαιρίας.
Απαντώντας σε τυχόν ευθύνες της Περιφέρειας υπεραμύνθηκε του σχεδιασμού αναφέροντας ότι «εγώ είμαι ένας κρίκος της Πολιτικής Προστασίας, δεν είμαι η Πολιτική Προστασία».
Ο ίδιος τόνισε πως «το γαϊτανάκι, ότι για όλα φταίει ο Πατούλης πρέπει να τελειώνει», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι πρέπει «να βγουν με ανδρεία όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους».
Τέλος, ζήτησε συγγνώμη για ό,τι δε μπόρεσε να κάνει.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών