Κακοκαιρία Ελπίς - Πατούλης: Το γαϊτανάκι, ότι για όλα φταίει η Περιφέρεια Αττικής πρέπει να τελειώνει
NewsroomΓια την επόμενη μέρα μετά τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία Ελπίς με εικόνες χάους στην Αττική Οδό, αποκλεισμένους δρόμους και παρατεταμένες διακοπές ρεύματος για ημέρες σε πολλές περιοχές, μίλησε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης στην «Ώρα Ελλάδος».
Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε από την κυβέρνηση αλλά και στα λάθη που έγιναν ενόψει της σφοδρής κακοκαιρίας.
Απαντώντας σε τυχόν ευθύνες της Περιφέρειας υπεραμύνθηκε του σχεδιασμού αναφέροντας ότι «εγώ είμαι ένας κρίκος της Πολιτικής Προστασίας, δεν είμαι η Πολιτική Προστασία».
Ο ίδιος τόνισε πως «το γαϊτανάκι, ότι για όλα φταίει ο Πατούλης πρέπει να τελειώνει», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι πρέπει «να βγουν με ανδρεία όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους».
Τέλος, ζήτησε συγγνώμη για ό,τι δε μπόρεσε να κάνει.
- «Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»
- Φρικιαστικό εύρημα στην Κυψέλη: Εντοπίστηκε πτώμα μέσα σε βαλίτσα
- Αμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»
- Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα