Πολιτική|27.01.2022 15:34

Σύσκεψη Καραμανλή για τις αποζημιώσεις της Αττικής Οδού

Αλέξανδρος Διαμάντης

Σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών υπό την προεδρία του αρμόδιου Υπουργού, Κώστα Καραμανλή διεξάγεται προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος απόδοσης των αποζημιώσεων όλων όσοι αποκλείστηκαν στα αυτοκίνητά τους. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου προανήγγειλε ότι σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις, σημειώνοντας δε ότι είναι σε εξέλιξη και έρευνα για την απόδοση ευθυνών.

«Σε ό,τι αφορά τα ζητήματα αποζημιώσεων της Αττικής οδού είναι κάτι που απαίτησε από την πρώτη στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκη», τόνισε αρχικά ο κ. Οικονόμου προσθέτοντας ότι υπάρχει σε εξέλιξη σύσκεψη στο υπουργείο μεταφορών και υποδομών όπου θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα σχετικά με τις αποζημιώσεις. Όπως είπε από εκεί θα προκύψουν οι σχετικές ανακοινώσεις, πέραν του ότι είναι και σε εξέλιξη η διαδικασία έρευνας για τις ευθύνες και τις κυρώσεις πρέπει να 'χει η Αττική οδός.

Μηχανισμός αποζημιώσεων και από ΔΕΔΔΗΕ

Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι ο ΔΕΔΔΗΕ σχεδιάζει να ιδρύσει μόνιμο μηχανισμό αποζημιώσεων για τους πολίτες που μένουν χωρίς ρεύμα. «Θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την αρμόδια εταιρεία για το σχεδιασμό μηχανισμών που ενδεχομένως θα παρεμβαίνουν και αυτόματα θα αποζημιώνουν σε τέτοιου είδους περιπτώσεις», επισήμανε.

ΔΕΔΔΗΕειδήσεις τώραΚώστας ΚαραμανλήςΓιάννης ΟικονόμουΑττική Οδόςαποζημιώσεις