Βουλή: Ο Κώστας Τασούλας έκανε δεκτό το αίτημα για «εκτός ωραρίου» συνεδρίαση του ΚΙΝΑΛ
Αλέξανδρος Διαμάντης«Λύση» στο ζήτημα με τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής δόθηκε κατόπιν νέου αιτήματος της Χαριλάου Τρικούπη. Η κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος μετέφερε τελικά τη συνεδρίασή της στις οκτώ το πρωί (αντί στις 12 που είχε νωρίτερα ζητήσει), κάτι που έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος και θα παραχωρήσει την αίθουσα.
Σύμφωνα με παρέμβαση του Κ. Τασούλα το αίτημα είναι «εκτός ωραρίου της συζήτησης στην Ολομέλεια» και έτσι μπορεί να γίνει δεκτό. Σύμφωνα, δε, με τον ίδιο σε επόμενη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων θα συζητηθεί ο τρόπος που θα μπορεί να παρέμβει ο Ν. Ανδρουλάκη στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, λέγοντας πάντως ότι η αρχική άρνησή του δεν αδικούσε το ΚΙΝΑΛ, αλλά προστάτευε τις διαδικασίες της Βουλής.
«Εμείς δεν ζητούσαμε να μιλήσει ο Ν. Ανδρουλάκης, αλλά να γίνει συνεδρίαση της ΚΟ όπως δικαιούμαστε και να μιλήσει ο πρόεδρος της παράταξης μας», επανέλαβε η Ν. Γιαννακοπούλου.
- Ανάλυση: Το παρασκήνιο της κύρωσης του τουρκολιβυκού μνημονίου και οι διττές αναγνώσεις
- Βίντεο ντοκουμέντο από Έβρο: Διακινητές μεταναστών διαφημίζουν το έργο τους στα social media
- «Ποιος θα το φανταζόταν;»: Τι συνέβη με το κορίτσι που έκανε αντιπολεμική ζωγραφιά όταν ήταν 12 ετών στη Ρωσία
- Ανακαλύφθηκε ο πραγματικός τόπος όπου βαπτίστηκε ο Ιησούς; Τι υποστηρίζει αρχαιολόγος