Μητσοτάκης: Περιμέναμε την πρόταση μομφής από ΣΥΡΙΖΑ
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΣε πηγαδάκι με βουλευτές της Νέας Δημοκρατία στο εντευκτήριο της Βουλής βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος νωρίτερα είχε παρακολουθήσει διά ζώσης την ομιλία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.
«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κάτι που το περιμέναμε. Μας δίνουν ευκαιρία να αναδείξουμε την πολιτική μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την πόλωση. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Εμείς εφαρμόζουμε τις πολιτικές μας, κάνουμε τη δουλειά μας και απευθυνόμαστε στους πολίτες», τόνισε απευθυνόμενος προς τους παριστάμενους βουλευτές και αποχώρησε στην συνέχεια κατευθυνόμενος προς τα πρωθυπουργική πτέρυγα.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει από το βήμα της Βουλής την Κυριακή το βράδυ, όπου θα κλείσει τη συζήτηση ζητώντας από τους βουλευτές να καταψηφίσουν το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ.
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς