Βουλή: Ο Κώστας Τασούλας έκανε δεκτό το αίτημα για «εκτός ωραρίου» συνεδρίαση του ΚΙΝΑΛ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Λύση» στο ζήτημα με τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής δόθηκε κατόπιν νέου αιτήματος της Χαριλάου Τρικούπη. Η κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος μετέφερε τελικά τη συνεδρίασή της στις οκτώ το πρωί (αντί στις 12 που είχε νωρίτερα ζητήσει), κάτι που έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος και θα παραχωρήσει την αίθουσα.
Σύμφωνα με παρέμβαση του Κ. Τασούλα το αίτημα είναι «εκτός ωραρίου της συζήτησης στην Ολομέλεια» και έτσι μπορεί να γίνει δεκτό. Σύμφωνα, δε, με τον ίδιο σε επόμενη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων θα συζητηθεί ο τρόπος που θα μπορεί να παρέμβει ο Ν. Ανδρουλάκη στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, λέγοντας πάντως ότι η αρχική άρνησή του δεν αδικούσε το ΚΙΝΑΛ, αλλά προστάτευε τις διαδικασίες της Βουλής.
«Εμείς δεν ζητούσαμε να μιλήσει ο Ν. Ανδρουλάκης, αλλά να γίνει συνεδρίαση της ΚΟ όπως δικαιούμαστε και να μιλήσει ο πρόεδρος της παράταξης μας», επανέλαβε η Ν. Γιαννακοπούλου.
Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς
Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών: Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
«Ήταν σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Τουλάχιστον 21 νεκροί και 30 σοβαρά τραυματίες
Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη … γειτονιά: Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




