Πολιτική|30.01.2022 14:04

Πρόταση μομφής - Κόντρα Πλεύρη - Σκουρλέτη: «Έχετε αρχηγό που δεν έχει δουλέψει ούτε λεπτό - Εγώ έζησα με τη δική μου εργασία»

Αλέξανδρος Διαμάντης

Τα… ένσημα του Αλέξη Τσίπρα αποτέλεσαν εστία αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη.

Όλα ξεκίνησαν από μια αναφορά του Υπουργού σε σχέση με την εργασία του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος σχολίασε προηγούμενη ομιλία του κ. Σκουρλέτη. «Είπατε εσείς ότι ο πρωθυπουργός είναι ανεπάγγελτος. Εσείς, που έχετε αρχηγό ο οποίο δεν έχει εργαστεί ούτε ένα δευτερόλεπτο;», είπε ο Θάνος Πλεύρης με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζουν από τα έδρανά τους.

Απαντώντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι εκείνος τη ζωή του την έζησε με τη δική του δουλειά, με τον κ. Πλεύρη να σχολιάζει ότι δεν είπε κουβέντα για τα ένσημα του Αλ, Τσίπρα! «Εγώ υπερασπίζομαι τη δική μου εργασία και του πρωθυπουργού. Εσείς υπερασπιστήκατε μόνο τη δική σας. Για σηκωθείτε και πείτε για την εργασία του κ. Τσίπρα»!

Νωρίτερα, ο κ. Σκουρλέτης είχε αναφερθεί στο Παίδων Πεντέλης καλώντας τον Θ. Πλεύρη να μην είναι τόσο ανάλγητος ειδικά σε ότι αφορά τα παιδιά. Ο Υπουργός ξεκαθάρισε, από την πλευρά, του ότι το νοσοκομείο θα επαναλειτουργήσει κανονικά και έστρεψε τα πυρά του προς τον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την υπόθεση Φουρθιώτη.

«Επειδή σας αρέσουν τα sms να σας θυμίσω ότι ο εργολάβος Καλογρίτσας έστελνε σε υπουργό της κυβέρνησής σας αποκαλώντας τον λεβέντη και καμάρι μου. Αυτά τότε δεν σας ενοχλούσαν», ανέφερε ο κ. Πλεύρης σηκώνοντας εκ νέου αντιδράσεις από την πλευρά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάνος ΣκουρλέτηςΣΥΡΙΖΑπρόταση μομφήςειδήσεις τώραΘάνος Πλεύρης