Βουλή: Το τετ α τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Κατερίνα Μονογυιού - Τα συλλυπητήρια και όσα της είπε
NewsroomΜια ιδιαίτερη στιγμή κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός εντός της Βουλής κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων για την πρόταση μομφής.
Ο πρωθυπουργός κάποια στιγμή μετά την ομιλία του πλησίασε τη βουλευτή Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογυιού η οποία πρόσφατα έχασε τον αδερφό της στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης της μετέφερε και από κοντά τα θερμά του συλλυπητήρια, ενώ της επανέλαβε πως ό,τι χρειαστεί θα είναι δίπλα της.
«Να είσαι κοντά στη μητέρα σου, γιατί σε έχει ανάγκη», της είπε χαρακτηριστικά. Η Κατερίνα Μονογυιού τον ευχαρίστησε που είναι στο πλάι της από την πρώτη στιγμή του τραγικού τροχαίου, ενώ τον ενημέρωσε ότι η κατάσταση της υγείας της νύφης της είναι δύσκολη, αλλά έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.
Την Κατερίνα Μονογυιού συλλυπήθηκαν θερμά και πολλά άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτές του κόμματος.
- Νέα σελίδα στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: «Πέφτουν» οι υπογραφές με τον γαλλικό κολοσσό Meridiam
- Υπό κράτηση ο 55χρονος που κρατούσε τον νεκρό πατέρα του σε καταψύκτη - Το χρονικό της φρίκης
- Γιατί οι επιστήμονες χαρακτηρίζουν «δώρο» τη συντριβή του πυραύλου της SpaceX στη Σελήνη
- Πατέρας χρησιμοποίησε το TikTok της 11χρονης κόρης του, κάλεσε τον βιαστή της σπίτι και τον πυροβόλησε