Πολιτική|19.02.2022 19:23

ΠΑΣΟΚ: Πέθανε 101 ετών ο Λεωνίδας Οικονόμου - Ο γηραιότερος ψηφοφόρος του ΚΙΝΑΛ

Newsroom

Ξεπέρασε τα 100 χρόνια ζωής με το ΠΑΣΟΚ να παραμένει μέχρι το τέλος μια από τις μεγαλύτερες αγάπες του. Πέθανε 101 ετών και ο θάνατός του προκάλεσε συγκίνηση στα Τρίκαλα και στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ.

Ο λόγος για τον Λεωνίδας Οικονόμου από τα Τρίκαλα, ο οποίος έγινε ΠΑΣΟΚ και δεν το εγκατέλειψε. Λάμβανε μέρος στις εκλογές διαδικασίες του κόμματος και πίστευε σε ανάκαμψη της παράταξης του ΚΙΝΑΛ. Μάλιστα, στις 12 του περασμένου Δεκέμβρη, μίλησε λίγο πριν μπει στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει και είχε αναφέρει το αγαπημένο του σύνθημα.

Περίμενε με χαρά να πάει στην κάλπη να ψηφίσει, όπως αναφέρει το στενό συγγενικό περιβάλλον του εκλιπόντος στο trikalaola και να δώσει το παρών πριν δύο μήνες για την ανάδειξη του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Λεωνίδας Οικονόμου 101 ετών, είχε γίνει viral θέμα στα ΜΜΕ. Νωρίς το πρωί, άφησε την τελευταία του πνοή και η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12:30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αμπελακίων Τρικάλων. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Καλλιόπη και τα παιδιά του.

ΤρίκαλαΚΙΝΑΛθάνατοςειδήσεις τώραΠΑΣΟΚ