Πολιτική|22.02.2022 14:38
Στο άτυπο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων ο Δένδιας: Επί τάπητος οι ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία
NewsroomΣτο έκτακτο, άτυπο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Παρίσι θα συμμετάσχει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Το ΣΕΥ συγκαλείται εκτάκτως σε συνέχεια της αναγνώρισης από τη Ρωσία της παράνομης και μονομερούς ανακήρυξης "ανεξαρτησίας" των αποσχιστικών εδαφών του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ της Ουκρανίας, στις 21 Φεβρουαρίου 2022.
Οι συμμετέχοντες υπουργοί της ΕΕ θα συζητήσουν την κατάσταση στην Ουκρανία, καθώς και τις αντιδράσεις και επόμενες κινήσεις της ΕΕ μετά από την ανωτέρω εξέλιξη.
Διαβάστε ακόμη
- Βενεζουέλα: Μετά το «χρυσό» 72ωρο, μάχη απέναντι στις πιθανότητες - «Πίστεψα ότι θα πεθάνουμε», λέει κάτοικος στο ethnos.gr
- Φωτιά σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια: «Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε» - Σε κρίσιμη κατάσταση 40χρονος εγκαυματίας
- «Λιώνει» η Ευρώπη από τον καύσωνα: Φανάρια παραμορφώνονται, άσφαλτος υποχωρεί και πολίτες τηγανίζουν αυγά στον δρόμο
- Τραγωδία στη Γαλλία: Συντριβή αεροσκάφους με αλεξιπτωτιστές - Τουλάχιστον 11 νεκροί