Πολιτική|01.03.2022 14:32

Βελόπουλος: Στην Ελλάδα επιχειρείται φίμωση της άλλης πλευράς - Τι δουλειά έχει το ΝΑΤΟ στα σύνορα της Ρωσίας

Αλέξανδρος Διαμάντης

«Ναι μεν αλλά» από τον Κυριάκο Βελόπουλο, καθώς ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης από τη μία διαφώνησε με την εισβολή της Ρωσίας από την άλλη, όμως, πατώντας σε δύο βάρκες, εκθείασε τον Βλαντίμιρ Πούτιν και έστρεψε τα πυρά του προς το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. «είπατε ότι η Ρωσία δεν κινδυνεύει από κανέναν. Τι δουλειά έχει το ΝΑΤΟ στα σύνορα της Ρωσίας τότε;», αναρωτήθηκε ο κ. Βελόπουλος και μάλιστα κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη για επιλεκτική χρήση ρήσεων.

Παράλληλα, αναρωτήθηκε για ποιον λόγο η Ουκρανία πρέπει να είναι στην Ευρώπη ενώ άφησε να εννοηθεί ότι ο Ζελένσκι δεν υπήρξε φίλος προς την Ελλάδα. «Ο Ζελένσκι διέγραψε με ένα νόμο την ομογένειά μας. Άρα δεν είναι φιλική. Μια χώρα που παράγει τούρκικα drone πόσο φιλική μπορεί να είναι», υπογράμμισε ο ίδιος.

Ακόμα χαρακτήρισε τον Ρώσο πρόεδρο «ηγέτη» λέγοντας: «Ο Πούτιν είναι ηγέτης έφτιαξε την χώρα του. Οι δικοί μας ηγέτες τι έκαναν; Θαυμάζουμε τον Πούτιν γι αυτό που έκανε δεν θαυμάζουμε αυτό που κάνει με την εισβολή»!

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα ο Κ. Βελόπουλος αναρωτήθηκε αν οι βομβαρδισμοί αμάχων έγιναν όντως από τους Ρώσους. «Είστε βέβαιος ότι οι Ρώσοι έκαναν βομβαρδισμούς αμάχων; Πρέπει να το ξέρετε, και εσείς βασίζεστε στα λόγια των Αμερικανών», τόνισε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

ΡωσίαΚυριάκος ΒελόπουλοςΟυκρανίαειδήσεις τώραΒλαντίμιρ Πούτινπόλεμος