Πολιτική|03.04.2022 20:16

Νέα Δημοκρατία για Πάνο Καμμένo με καπέλο της ΕΣΣΔ: Ακόμα μια γραφική στιγμή

Newsroom

Την απόφαση του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου να φωτογραφηθεί στην Ύδρα με ένα κόκκινο καπέλο πάνω στο οποίο ξεχώριζαν τα αρχικά της ΕΣΣΔ σχολίασε η Νέα Δημοκρατία το απόγευμα της Κυριακής.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή της:

«Θα μπορούσε να θεωρήσει κάποιος τη νεα ανάρτηση του κ. Καμμένου ως μια ακόμα γραφική του στιγμή. Ωστόσο, αν αναλογιστούμε ότι ο συγκεκριμένος ήταν Υπουργός Εθνικής Αμυνας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης του κ. Τσίπρα, αισθάνεσαι αφενός τρόμο και αφετέρου τύχη, που δεν αντιμετώπισε η χώρα τότε, τις πρωτόγνωρες παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα. Γιατί κάθε σοβαρός άνθρωπος αντιλαμβάνεται τι θα γινόταν αν...»

Με καπέλο της ΕΣΣΔ στην Ύδρα - Το μήνυμά του στο Instagram

Φωτογραφία του από την Ύδρα ανήρτησε στο Instagram ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, που τον τελευταίο καιρό μαζεύει πλήθος σχολίων στις αναρτήσεις του. Το μήνυμα που έστειλε για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ειδικότερα, ο Πάνος Καμμένος κοινοποίησε φωτογραφία που φοράει ένα κόκκινο καπέλο με τα αρχικά της ΕΣΣΔ πάνω, από την Ύδρα. Από κάτω, στη λεζάντα, γράφει «Ζήσατε μαζί αγαπημένοι πολλά χρόνια … ΕΙΡΗΝΗ».

 

Πριν λίγες ημέρες, ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στα social media είχε κάνει γνωστό ότι... εστιατόριο έριξε «πόρτα» στον σκύλο του και μάλιστα ισχυρίστηκε πως από το εστιατόριο του είπαν πως «δεν δέχονται κοπρόσκυλα».

Το εστιατόριο όταν πληροφορήθηκε την εν λόγω ανάρτηση απάντησε στους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού.

«Μας πέταξαν έξω από το εστιατόριο MARYVONNE στο Ηλιόκαστρο και μας είπαν ότι δεν δέχονται "κοπρόσκυλα"… δεν πειράζει θα φάμε μπακαλιάρο από το μεσημέρι» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας μαζί με τον σκύλο του.

«Το τελευταίο 24ωρο το εστιατόριο μας άρα και η οικογένεια μας (για όσους πραγματικά μας γνωρίζουν είναι ένα) δέχεται πολύ σκληρή κριτική, διότι δημιουργήθηκε το τονίζουμε πως «δημιουργήθηκε» μια κατάσταση για την οποία δεν αναρωτήθηκαν πολλοί αυστηροί κριτές εάν είναι αλήθεια ή όχι» τονιζόταν στην ανταπάντηση του εστιατορίου.

Πάνος ΚαμμένοςΟυκρανίαΝέα Δημοκρατίαπόλεμοςsocial mediaειδήσεις τώρα