Πολιτική|07.04.2022 12:53
ΚΚΕ για Ζελένσκι στη Βουλή: Ντράπηκε και η ντροπή με τα κόμματα να χειροκροτούν τους ναζί του Αζόφ
NewsroomΆμεση αντίδραση του ΚΚΕ μετά την παρουσία στη Βουλή μαχητή του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ ο οποίος συμμετείχε στην παρέμβαση Ζελένσκι.
Ο Περισσός με ανάρτησή του, στρέφει τα πυρά του ενάντια στα κόμματα τα οποία συμμετείχαν στην ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας και υπεραμύνεται της απουσίας του καθώς όπως επισημαίνει δικαιώνεται, σχολιάζοντας ότι «ντράπηκε και η ντροπή με τα κόμματα του ΝΑΤΟϊκού τόξου να χειροκροτάνε τους ναζί του τάγματος Αζόφ».
Αναλυτικά το ΚΚΕ αναφέρει: «Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη #βουλή και την ομιλία #Ζελένσκι, με τα κόμματα του ΝΑΤΟϊκού τόξου να χειροκροτάνε τους ναζί του τάγματος Αζόφ, επειδή αυτό επιβάλλουν οι ΝΑΤΟϊκές οδηγίες και δεσμεύσεις. Απόλυτη δικαίωση για τη στάση του ΚΚΕ!».
Διαβάστε ακόμη
- Ιστορική ημέρα: Συμπληρώθηκε το δυτικό αέτωμα του Παρθενώνα μετά από 220 χρόνια
- «Φύλλο και φτερό» οι πολεοδομίες της χώρας για ξέπλυμα: Μεγάλη έρευνα σε φορολογικές δηλώσεις και περιουσιακά στοιχεία
- Σοβαρή καταγγελία: Ελεγκτής της ΣΤΑΣΥ ζητούσε 20 ευρώ για να μην κόψει πρόστιμο
- Διακοπές στη Σίφνο για την Έμιλι Ραταϊκόφσκι- Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram