Πολιτική|11.04.2022 16:41

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε τον χρόνο των εκλογών – Πότε θα στηθούν οι κάλπες;

Newsroom

Τέλος στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη με τηλεοπτική της εμφάνιση.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ουσιαστικά επιβεβαίωσε τη δέσμευση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, περί εκλογών την άνοιξη του 2023. Σε κάθε περίπτωση, βρισκόμαστε στην τελευταία χρονιά κυβερνητικού έργου, με την κυβέρνηση να έχει να διαχειριστεί την πανδημία, την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια.

Όπως δήλωσε η κ. Μπακογιάννη στο Mega, οι εκλογές θα γίνουν «στην ώρα τους», ενώ σημείωσε ότι, αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι «σταθερότητα» και, όπως συμπλήρωσε, «αυτήν την προσφέρει μία αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Αμείλικτη απέναντι στην κερδοσκοπία η κυβέρνηση

Ο Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε, ακόμα, στην ακρίβεια, τονίζοντας ότι «Σε ένα χρόνο από τώρα η οικονομία μας πρέπει να είναι προστατευμένη. Δεν πρέπει να ξαναπεράσουμε την εποχή των μνημονίων». Η ίδια υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα είναι αμείλικτη απέναντι στην κερδοσκοπία, ενώ συμπλήρωσε ότι γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό μέσα στο πλαίσιο προστασίας της οικονομίας μας.

Τέλος, σχολιάζοντας τις γαλλικές εκλογές, η ίδια ευχήθηκε την επανεκλογή του Εμανουέλ Μακρόν, καθώς, όπως είπε, μία ενδεχόμενη νίκη Λεπέν θα είναι «δραματική εξέλιξη».

Νέα ΔημοκρατίαΝτόρα Μπακογιάννηειδήσεις τώρα