Πολιτική|14.05.2022 21:26

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πώς θα γίνει η ηλεκτρονική ψηφοφορία εξωτερικού - Αναλυτικά οι οδηγίες

Newsroom

Την Κυριακή 15 Μαΐου πραγματοποιούνται οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του Προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Για τους κατοίκους εξωτερικού η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, την Κυριακή 15 Μαΐου 10:00-20:00.

Οι κάτοικοι εξωτερικού που είναι ήδη μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έχουν ήδη ενημερωθεί για τον τρόπο διεξαγωγής της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Οι κάτοικοι εξωτερικού που δεν είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διαδικασία, μπορούν να στείλουν στο e-mail: exvote@syriza.gr τα ακόλουθα στοιχεία, έως την Κυριακή 15/5/2022 στις 16:00:

  • ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
  • ΧΩΡΑ
  • ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  • E-MAIL

Αναλυτικότερα:

Όσοι έχουν γραφτεί μέχρι την έναρξη της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, θα λάβουν email για την εκλογή προέδρου, μετά τις 10πμ που θα γίνει η έναρξη της ψηφοφορίας, με το σύνδεσμο με τον οποίον θα μπορούν να ψηφίσουν.

Εάν γραφτούν την ίδια ημέρα και μετά την έναρξη της ψηφοφορίας, στέλνουν επίσης e-mail στο exvote@syriza.gr με τα στοιχεία τους και άμεσα θα τούς σταλεί το email συμμετοχής στην ηλεκτρονική ψηφοφορία.

  1. Το email θα έχει θέμα: «Πρόσκληση συμμετοχής στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου». Σε περίπτωση που δεν το βρίσκουν στα εισερχόμενα θα πρέπει να το αναζητήσουν είτε στις προωθητικές ενέργειες είτε στα spam.
  2. Στο email θα υπάρχει ένας σύνδεσμος που θα οδηγεί κατευθείαν στην πλατφόρμα ψηφοφορίας. Θα πατήσουν πάνω και θα ανοίξει απευθείας το ψηφοδέλτιο.
  3. Ο σύνδεσμος που θα έχει σταλεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά. Σε περίπτωση λάθους μπορούν να το διορθώσουν, αλλά όταν πατήσουν υποβολή η επιλογή τους οριστικοποιείται.
  4. Για να οριστικοποιηθεί η επιλογή τους θα πρέπει υποχρεωτικά να πατήσουν υποβολή.
εκλογέςψηφοφορίαειδήσεις τώραΑλέξης ΤσίπραςΣΥΡΙΖΑ