Πολιτική|04.07.2022 16:10

Ηλιόπουλος για αποφυλάκιση του μεσίτη που σκότωσε τον Ζακ Κωστόπουλο: «Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει πάντα ίση αξία»

Newsroom

Την έντονη αντίδραση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Νάσο Ηλιόπουλο προκάλεσε η είδηση ότι έγινε δεκτό το αίτημα αναστολής της ποινής του μεσίτη, που καταδικάστηκε σε 10χρόνια κάθειρξη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Ο Νάσος Ηλιόπουλος σε ανάρτηση του στο Facebook τονίζει πως «Φαίνεται ότι για κάποιους το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου είναι ανεκτό. Η αποφυλάκιση ενός αμετανόητου δολοφόνου που κλωτσούσε με μίσος και μανία έναν πεσμένο άνθρωπο προσβάλλει και προκαλεί».

«Το αίτημα αναστολής της ποινής του μεσίτη έγινε δεκτό. Μαζί με τον κοσμηματοπώλη είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά, για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Ήταν 3 Μαΐου όταν έβγαινε η απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή και την καταδίκη του» συμπληρώνει.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος υπογραμμίζει ότι η απόφαση αναστολής της ποινής του μεσίτη «Χωρίς καμία ντροπή φωνάζει ότι δεν είμαστε όλοι ίσοι. Μπροστά στα μάτια μας λέει ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει πάντα την ίδια αξία. Σε κάποιους μπορεί απλά να κοστίσει λίγους μήνες και μια ταλαιπωρία».

«Δεν θα το αφήσουμε όμως. Ο αγώνας για δικαιοσύνη θα συνεχιστεί. Ο αγώνας για μια κοινωνία που θα χωράει κάθε άνθρωπο, με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη. Η ζωή θα νικήσει!» σημειώνει καταλήγοντας. 

Όλες οι ειδήσεις

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβολή της δίκης του τραγουδιστή για τις 14 Ιουλίου - Ιατροδικαστική ζήτησε η υπεράσπιση

Ψηφιακή κάρτα: «Xτυπούν κάρτα ενώ συνέχιζαν να δουλεύουν» - Καταγγελίες για καταστρατήγησή του μέτρου

Τσαβούσογλου: Ο Μητσοτάκης ταπείνωσε τον εαυτό του, λέγοντας μη δίνετε F-16 στην Τουρκία -Τέτοιες προσπάθειες δεν θα αποδώσουν

Λεξ: «Βούλιαξε» το γήπεδο του Πανιώνιου - 20.000 θεατές αποθέωσαν τον ράπερ στη συναυλία του στη Νέα Σμύρνη

ειδήσεις τώραΝάσος ΗλιόπουλοςΖακ ΚωστόπουλοςΣΥΡΙΖΑαποφυλάκισηδολοφονίαΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία