Πολιτική|10.07.2022 12:21
Πέτσας: Ο Μητσοτάκης θα είναι αυτοδύναμος και πιο ισχυρός την άνοιξη του 2023
NewsroomΑυτοδύναμος και πιο ισχυρός θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης την άνοιξη του 2023 σύμφωνα πάντα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα.
Σε σχέση με το κλείσιμο του «παράθυρου» σε ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές εκ μέρους του πρωθυπουργού για τις πρόωρες εκλογές, ο Στέλιος Πέτσας σημείωσε στο Mega «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πιο ισχυρός την άνοιξη του 2023 και αυτοδύναμος».
Έπειτα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών τόνισε: «Στα δύσκολα ο κόσμος έχει επιλέξει τον πρωθυπουργό. Η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει ο πρωθυπουργός μετά από τρία χρόνια διακυβέρνησης είναι πρωτοφανής στα μεταπολιτευτικά χρονικά».
Βρετανία: Αρχαιοελληνικό δράμα η επόμενη μέρα - Ομιχλώδες το τοπίο της διαδοχής του Μπόρις Τζόνσον
Διαβάστε ακόμη
- Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται
- Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»
- Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα