Μύλος η Βουλή μετά τον «εκτσογλανισμό» του Κυριάκου Μητσοτάκη
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΟξύνθηκαν τα πνεύματα στη Βουλή τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για «εκτσογλανισμό της δημόσιας ζωής», με τον Νίκο Φίλη αλλά και τον Πάνο Σκουρλέτη να σηκώνουν τους τόνους.
Συγκεκριμένα, ο κ. Φίλης από το έδρανό του μόλις άκουσε ότι ο πρωθυπουργός συνέδεσε τη βομβιστική ενέργεια στον Real με τον υπόθεση Βερναρδάκη τινάχθηκε από το έδρανό του φωνάζοντας αίσχος!
Τοξική η παρέμβαση του πρωθυπουργού
Τη σκυτάλη πήρε ο Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος από το βήμα της Βουλής τόνισε: «Πριν από λίγο υπήρξε μια σοκαριστική τοποθέτηση από πρωθυπουργό. Σοκάρει ένας πρωθυπουργός μιας ευρωπαϊκής δημοκρατίας να έρχεται και να λέει στη Βουλή ότι η αξιωματική αντιπολίτευση συνδέεται με την εμπρηστική επίθεση στον Real FM» τόνισε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος έκανε λόγο για πολιτική προβοκάτσια και προσέθεσε ότι η παρέμβαση του πρωθυπουργού ήταν τοξική. «Μας θυμίζουν όσα λέγονταν πριν από το 2015 και δείχνουν πανικό και απόσταση από την κοινωνία. Φαίνεται ότι έχετε πάρει τα μηνύματά σας», προσέθεσε ο ίδιος.
Πρόταση εισαγγελέα: Να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά στον Δημήτρη Λιγνάδη
Εμπρησμός στη Real News: Δύο οι δράστες - Ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση
Ποιες χώρες της Ευρώπης έχουν τα καθαρότερα νερά για κολύμβηση: Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Live εξελίξεις: Νέα ισραηλινά χτυπήματα στην Τεχεράνη - Οι ΗΠΑ λένε πως τις επόμενες ώρες ο ιρανικός εναέριος χώρος θα είναι υπό τον έλεγχό τους
- Δένδιας: Καμία πληροφορία για drones με στόχο τη Σούδα - Η χώρα μας είναι προστατευμένη
- Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο τρέχει να προστατευτεί από εκρήξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
- Ο πόλεμος δεν είναι κάστρα και πολιορκητές - «Δεν θέλω ου!» (Ep22)