Μύλος η Βουλή μετά τον «εκτσογλανισμό» του Κυριάκου Μητσοτάκη
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΟξύνθηκαν τα πνεύματα στη Βουλή τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για «εκτσογλανισμό της δημόσιας ζωής», με τον Νίκο Φίλη αλλά και τον Πάνο Σκουρλέτη να σηκώνουν τους τόνους.
Συγκεκριμένα, ο κ. Φίλης από το έδρανό του μόλις άκουσε ότι ο πρωθυπουργός συνέδεσε τη βομβιστική ενέργεια στον Real με τον υπόθεση Βερναρδάκη τινάχθηκε από το έδρανό του φωνάζοντας αίσχος!
Τοξική η παρέμβαση του πρωθυπουργού
Τη σκυτάλη πήρε ο Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος από το βήμα της Βουλής τόνισε: «Πριν από λίγο υπήρξε μια σοκαριστική τοποθέτηση από πρωθυπουργό. Σοκάρει ένας πρωθυπουργός μιας ευρωπαϊκής δημοκρατίας να έρχεται και να λέει στη Βουλή ότι η αξιωματική αντιπολίτευση συνδέεται με την εμπρηστική επίθεση στον Real FM» τόνισε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος έκανε λόγο για πολιτική προβοκάτσια και προσέθεσε ότι η παρέμβαση του πρωθυπουργού ήταν τοξική. «Μας θυμίζουν όσα λέγονταν πριν από το 2015 και δείχνουν πανικό και απόσταση από την κοινωνία. Φαίνεται ότι έχετε πάρει τα μηνύματά σας», προσέθεσε ο ίδιος.
Πρόταση εισαγγελέα: Να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά στον Δημήτρη Λιγνάδη
Εμπρησμός στη Real News: Δύο οι δράστες - Ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση
Ποιες χώρες της Ευρώπης έχουν τα καθαρότερα νερά για κολύμβηση: Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Οι πρώτες αντιδράσεις στην Ευρώπη μετά τους δασμούς Τραμπ: «Απαράδεκτες απειλές, θα απαντήσουμε»
- Αιτωλοακαρνανία: Τον πυροβόλησε με φυσίγγια για αγριογούρουνο - Πώς έστησε το καρτέρι θανάτου
- Πατρινό Καρναβάλι: Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης - Χιλιάδες ξεφάντωσαν με χορό και τραγούδια
- Κονγκό: Γιατί η γέννηση δίδυμων ορεινών γοριλών ξεσήκωσε τους επιστήμονες - Τι σημαίνει για το είδος