Πολιτική|14.07.2022 16:38

ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακό αλεξίσφαιρο του Λιγνάδη ο Κούγιας

Newsroom

Απάντηση στον Αλέξη Κούγια και τους ισχυρισμούς του, ότι ο καταδικασμένος για δύο βιασμούς ανηλίκων, Δημήτρης Λιγνάδης, αποφυλακίστηκε  με βάση «το άρθρο 497 παράγραφος 8 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, τον οποίο μόνο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε», έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «σκαιό τρόπο» άσκησης των υπερασπιστικών του καθηκόντων από τον συνήγορο του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ αναφέρει ότι «το άρθρο του ΚΠΔ στο οποίο βασίστηκε το δικαστήριο για την ντροπιαστική απόφαση ισχύει από το 2010». Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «επικοινωνιακό αλεξίσφαιρο του φίλου του πρωθυπουργού, κ. Λιγνάδη» τον Αλέξη Κούγια.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Αποδεικνύεται από απλή αντιπαραβολή ότι ήδη μετά το νόμο 3904/2010 έως σήμερα, δηλαδή πριν αλλά και μετά τον νέο ΚΠΔ, η διάταξη είναι απολύτως ίδια.

ο κ. Κούγιας που έκανε αίσθηση με τον σκαιό τρόπο που διάλεξε να ασκήσει τα υπερασπιστικά καθήκοντα, πέρασε πια στην φαιδρή προσπάθεια να πείσει ότι ισχύει το αντίθετο από ό,τι ξέρει όλος ο νομικός κόσμος, ότι δηλαδή το άρθρο του ΚΠΔ στο οποίο βασίστηκε το δικαστήριο για την ντροπιαστική απόφαση ισχύει από το 2010. Συνεχίζει για δεύτερη ημέρα να κάνει το επικοινωνιακό αλεξίσφαιρο του φίλου του πρωθυπουργού, κ. Λιγνάδη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημήτρης Λιγνάδης: Η Εισαγγελία Εφετών ζητεί τα πρακτικά της δίκης - Ανοιχτό το ενδεχόμενο έφεσης για την αποφυλάκιση

Power Pass: Θα καλύψει και τους λογαριασμούς Ιουνίου - Οργή των πολιτών για τα μικρά ποσά

Χαμός στη Βουλή: «Πήρε μυθικές διαστάσεις το Πολυτεχνείο, οι πορείες καταλήγουν σε παϊδάκια» είπε ο Συρίγος

Αμμώδης, με ζεστά νερά και μηδαμινό κόστος: Η παραλία-όνειρο 50’ μακριά από την Αττική είναι το θερινό όνειρο των Αθηναίων

ειδήσεις τώραβιασμοίΑλέξης ΚούγιαςΔημήτρης ΛιγνάδηςαποφυλάκισηΣΥΡΙΖΑ