Πολιτική|14.07.2022 18:43

Οικονόμου κατά Τσίπρα: Ψεύδεται για το Power Pass, επιτίθεται στη Δικαιοσύνη – Καλύπτει δολοφονία χαρακτήρων

Newsroom

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του στη Βουλή, εξαπέλυσε ο Γιάννης Οικονόμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ψεύδεται για το Power Pass», προκαλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να «βρει έστω και μία δήλωση του Πρωθυπουργού που να υπόσχεται 600 ευρώ σε όλους τους καταναλωτές». Ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε και στις αναφορές από βήματος της Βουλής για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, και έκανε λόγο για «χυδαιότητα και δολοφονία χαρακτήρων» από μέρους των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με την κάλυψη Τσίπρα. Τέλος, αναφέρθηκε στην απόφαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποχωρήσει από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου

Ο κ. Τσίπρας σήμερα συνέχισε να ψεύδεται για το Power Pass, χωρίς να μπορεί να βρει έστω και μία δήλωση του Πρωθυπουργού που να υπόσχεται 600 ευρώ σε όλους τους καταναλωτές. Επικαλέστηκε δολίως αποσπασματικά στοιχεία και απέκρυψε σκόπιμα την ουσία από την έκθεση της ΕΕ για το κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα. Επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη, την οποία αποδέχεται «α λα καρτ», αφήνοντας άθλια πολιτικά υπονοούμενα για μια υπόθεση βιασμών, χωρίς φυσικά να λέει ότι αν η ίδια υπόθεση δικαζόταν βάσει του Ποινικού Κώδικα που ψήφισε η ΝΔ η καταδίκη θα ισοδυναμούσε με ισόβια. Κατά κανόνα καλύπτει τη χυδαιότητα και τη δολοφονία χαρακτήρων που επιχειρούν τα στελέχη του εναντίον όσων αντιστέκονται στην εξαθλίωση της πολιτικής ζωής από τον ΣΥΡΙΖΑ, αποστασιοποιούμενος μόνο όταν η κατάσταση φτάνει στο μη παρέκει.

Το έβαλε στα πόδια, λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία για ένα κρίσιμο νομοσχέδιο για τα ελληνικά Πανεπιστήμια, προκειμένου να μην αναγκαστεί να υπερψηφίσει το μεγαλύτερο κομμάτι του νομοσχεδίου, με το οποίο δεν μπορεί να διαφωνήσει.

Με αυτή τη σημερινή του παρουσία ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε πλήρως τη χθεσινή περιγραφή του Πρωθυπουργού για τη βασική πολιτική του στρατηγική: την εξαθλίωση και εξαχρείωση των πολιτικών μας ηθών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτιά στη Σάμο: Αναζωπύρωση λόγω των ανέμων – Η εικόνα στα πύρινα μέτωπα

Ολομέτωπη επίθεση Τσίπρα σε κυβέρνηση: «Εκτσογλανισμός είναι η ατιμωρησία των ανθρώπων της εξουσίας» - Αποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ από την ψηφοφορία

Τουρισμός για Όλους: Στις 16 Ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα – Τι είπε ο Κικίλιας στο OPEN

Έχασε τη μάχη της Φέτας η Δανία: Παρέβη τις υποχρεώσεις της αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Power PassΒουλήΓιάννης Οικονόμουειδήσεις τώραβιασμοίπανεπιστήμιαΑλέξης ΤσίπραςΔημήτρης Λιγνάδης