Ηλιόπουλος για Power Pass: «Οι πολίτες βιώνουν την εξαπάτηση του και ο Κ. Μητσοτάκης τους διαψεύδει αλαζονικά»
Newsroom«Την ώρα που οι πολίτες βιώνουν για μια ακόμη φορά την εξαπάτηση του κ. Μητσοτάκη, εκείνος βγαίνει και τους προσβάλλει» διαμηνύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το Power Pass.
Απαντάει συγκεκριμένα παραθέτοντας τα εξής στοιχεία: «Από τα 4,2 εκατ. νοικοκυριά, 1,7 εκατ. νοικοκυριά δεν πήραν ούτε ευρώ. Και οι υπόλοιποι πήραν ψίχουλα ως επιστροφή αφού μεσοσταθμικά η ενίσχυση είναι μόλις 17 ευρώ/ μήνα».
«Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό ένας πρωθυπουργός τόσο άσχετος με την πραγματικότητα», καταλήγει ο Ν. Ηλιόπουλος.
Ακολουθεί πλήρης η δήλωση:
«Την ώρα που οι πολίτες βιώνουν για μια ακόμη φορά την εξαπάτηση του κ. Μητσοτάκη, εκείνος βγαίνει και τους προσβάλλει.
Από τα 4,2 εκατ. νοικοκυριά, 1,7 εκατ. δεν πήραν ούτε ευρώ.
Και οι υπόλοιποι πήραν ψίχουλα ως επιστροφή αφού μεσοσταθμικά η ενίσχυση είναι μόλις 17 ευρώ/ μήνα.
Ο κ. Μητσοτάκης έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αλαζονείας. Νομίζει ότι θα συνεχίσει να εξαπατά τον ελληνικό λαό για πάντα.
Έχει διαλύσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό μέσω της ΔΕΗ και των έμμεσων φόρων στα καύσιμα και στα βασικά ήδη διατροφής.
Επιστρέφει στους πολίτες το ένα από τα δέκα που κλέβει, και μιλάει και από πάνω για αποκατάσταση της αδικίας.
Η αδικία, όμως, είναι ο ίδιος. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό ένας πρωθυπουργός τόσο άσχετος με την πραγματικότητα».
Ερχονται... κατ΄οίκον πρόστιμα για ανασφάλιστα και ανέλεγκτα οχήματα από ΚΤΕΟ
Power pass: Τι ώρα πιστώνονται τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς
Λάρισα: Συνοδός ασθενή έδειρε γιατρούς στα επείγοντα περιστατικά
- Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
- Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
- Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
- Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα