Πολιτική|14.02.2019 13:49

Ο Γιώργος Ορφανός συζητά τα κρίσιμα ζητήματα για τους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης

Newsroom

Με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Ζορπίδη και τα μέλη του ΔΣ συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη Είναι το Μέλλον» Γιώργος Ορφανός.

Ο κ. Ορφανός είχε την ευκαιρία να συζητήσει για ακόμη μία φορά τα προβλήματα που πλήττουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, μάλιστα, να κάνει ειδική αναφορά στην καθαριότητα και το παραεμπόριο.

Ο Γιώργος Ορφανός, στην συνάντηση που έγινε χθες Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, έκανε λόγο για άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση των κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν την αγορά και τον ευρύτερο επαγγελματικό κύκλο.

«Έχω συνεργαστεί πολλές φορές με το επαγγελματικό επιμελητήριο της πόλης και με τον πρόεδρό του. Είναι φανερό ότι και οι επόμενες κινήσεις μας για το συμφέρον της Θεσσαλονίκης μας θα είναι  κοινές και αποδοτικές» δήλωσε στο τέλος της συνάντησης.

Συμπλήρωσε, ότι η εικόνα της πόλης θα αλλάξει και θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο παραεμπόριο το οποίο πλήττει την οικονομία και την ανάπτυξη της πόλης. Και επεσήμανε: «Η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό και η ασφάλεια στην πόλη είναι ζητήματα στα οποία και εστιάζουμε. Το κέντρο πρέπει να γίνει προσβάσιμο για όλους και οφείλουμε προσεκτικά να εξετάσουμε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και αφορούν το ωράριο φορτοεκφόρτωσης».

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

ΘεσσαλονίκηΓιώργος Ορφανός