Πολιτική|09.08.2022 21:24

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση Βενιζέλου-Γεραπετρίτη: «Κατά τη λογική του η ΕΥΠ θα μπορούσε να παρακολουθεί "νομίμως" όλο το πολιτικό σύστημα»

Newsroom

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανάμεσα σε Γιώργο Γεραπετρίτη και Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτοξεύει ξανά «πυρά» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για το θέμα των παρακολουθήσεων, ενώ ανταπαντά και στον υπουργό Επικρατείας -που νωρίτερα σήμερα απάντησε στις αιχμές Βενιζέλου σε άρθρο του.

«Μίζερη, αδιέξοδη και μάταιη η κυβερνητική γραμμή», τιτλοφορείται το άρθρο του Ευάγγελου Βενιζέλου» στο protagon.gr. Ο κ. Βενιζέλος υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, πως «αυτή η κατάσταση απαιτεί ειλικρινή, θαρραλέα και ριζική αντιμετώπιση. Πραγματική ανάληψη ευθύνης χωρίς υπεκφυγές και αδιέξοδες διακρίσεις μεταξύ ''τυπικά επαρκών'' και ''πολιτικά μη αποδεκτών'' ενεργειών. Αυτό επαναφέρει την άτυχη διάκριση μεταξύ ''νόμιμου'' και ''ηθικού'' που δεν πήγε καθόλου καλά».

Αναφορικά με τον κ. Γεραπετρίτη, μεταξύ άλλων, γράφει: «Κατά τη λογική του κ. Γεραπετρίτη ο κ. Κοντολέων με την έγκριση της εισαγγελέως κυρίας Βλάχου θα μπορούσε να παρακολουθεί "νομίμως" όλο το πολιτικό, δικαστικό και επικοινωνιακό σύστημα της χώρας!».

Ολόκληρο το άρθρο του Ευάγγελου Βενιζέλου στο protagon.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΓιώργος ΓεραπετρίτηςπαρακολουθήσειςΕυάγγελος Βενιζέλος