Πολιτική|13.10.2022 07:27

Τι απαντά ο Μαμουλάκης μετά το σάλο για την ανάρτηση για την υπόθεση του Κολωνού: Αβλεψία συνεργάτη μου

Newsroom

Σε λάθος «που έγινε από καθαρή αβλεψία συνεργάτη στο πλαίσιο ανάρτησης ενός σατιρικού βίντεο στο TikTok», κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χάρης Μαμουλάκης.

Τι απαντά ο Μαμουλάκης στη ΝΔ

Ο κ. Μαμουλάκης απαντά και στην ανακοίνωση της ΝΔ που ζητούσε από τον Αλέξη Τσίπρα, την αποπομπή του λόγω της «αναπαραγωγής στον λογαριασμό του στο Τικ Τοκ του χυδαίου χάσταγκ “νδ_παιδεραστές"».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαμουλάκης αναφέρει: «Το ότι ο 53χρονος ήταν προβεβλημένο μέλος της ΝΔ δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη χρήση ενός απαράδεκτου hashtag. Ήταν λάθος που έγινε από καθαρή αβλεψία συνεργάτη στο πλαίσιο ανάρτησης ενός σατυρικού βίντεο στο TikTok. Το ότι η κυβέρνηση θεώρησε το συγκεκριμένο γεγονός ως σανίδα σωτηρίας και το εκμεταλλεύεται ως εργαλείο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την ουσία της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης, είναι άξιο προβληματισμού. Αν υπολογίζει ότι θα σταματήσουμε να ζητάμε τη δημοσιοποίηση όλων των ονομάτων της λίστας της ντροπής και δη όσων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, πλανάται».

ΝΔ: Η αθλιότητα και χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ σπάνε νέα ρεκόρ

Υπενθυμίζεται ότι, η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑΧάρη Μαμουλάκη προκάλεσε την οργή της της Νέας Δημοκρατίας.

Με την ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία, καλούσε τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Χάρη Μαμουλάκη ενώ κάνει λόγο για «χυδαιότητα, αθλιότητα και πολιτική κατάντια» από μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαμουλάκης αναπαράγει στον λογαριασμό του στο Τικ Τοκ το χυδαίο χάσταγκ #νδ_παιδεραστες! Η αθλιότητα και η χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ σπάνε νέα ρεκόρ! Αν ο κ. Τσίπρας δεν διαγράψει τον βουλευτή του θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι πισω από την εκστρατεία λασπης βρίσκεται το κόμμα του και οτι η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η πολιτική κατάντια είναι, δυστυχώς, συνώνυμα του ΣΥΡΙΖΑ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραβιασμόςΝέα ΔημοκρατίαΚολωνόςΣΥΡΙΖΑ