ΝΔ: Η αθλιότητα και χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ σπάνε νέα ρεκόρ - Οργή για την ανάρτηση Μαμουλάκη σχετικά με την υπόθεση του Κολωνού
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Την οργή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη, στο TikTok, για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.
Μέσα από την ανάρτησή του ο Χάρης Μαμουλάκης επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση, ωστόσο, αυτό που κυρίως ενόχλησε ήταν τα hashtags που χρησιμοποίησε. Μεταξύ αυτών, και το #νδ_παιδεραστες, το οποίο είχε γίνει trend στο Twitter, όταν άρχισε να ξετυλίγεται η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Με την ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Χάρη Μαμουλάκη ενώ κάνει λόγο για «χυδαιότητα, αθλιότητα και πολιτική κατάντια» από μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαμουλάκης αναπαράγει στον λογαριασμό του στο Τικ Τοκ το χυδαίο χάσταγκ #νδ_παιδεραστες! Η αθλιότητα και η χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ σπάνε νέα ρεκόρ! Αν ο κ. Τσίπρας δεν διαγράψει τον βουλευτή του θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι πισω από την εκστρατεία λασπης βρίσκεται το κόμμα του και οτι η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η πολιτική κατάντια είναι, δυστυχώς, συνώνυμα του ΣΥΡΙΖΑ!
- Βιασμός στον Κολωνό: Αρνείται τα πάντα η μητέρα της 12χρονης – Τι θα γίνει με τα παιδιά
- myEFKAlive: Επεκτείνεται στις περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Στερεάς Ελλάδας - Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες
- Συναγερμός από την ΕΛ.ΑΣ.: Μην ανοίγετε αυτά τα SMS – Υποκλοπή προσωπικών δεδομένων
- Only Murders In The Building: Γιατί όλοι ανυπομονούν για την τρίτη σεζόν της κωμικής σειράς μυστηρίου
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




