Κυβερνητική απάντηση στο δημοσίευμα για τις παρακολουθήσεις: «Απουσιάζουν στοιχεία, ονόματα και γεγονότα»
NewsroomΓια «δημοσιεύμα γεμάτο εικασίες» κάνει λόγο η κυβέρνηση, απαντώντας στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων.
«Ένα δημοσίευμα γεμάτο εικασίες -από το οποίο απουσιάζουν στοιχεία, ονόματα και συγκεκριμένα γεγονότα- έγινε αφορμή για βαρύγδουπες αντικυβερνητικές κορώνες», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου.
Όπως συμπληρώνεται, «Ουδεμία έκπληξη, αφού, όποιος δεν μπορεί να παράγει πολιτική για τα μεγάλα και σοβαρά, καταφεύγει στην αναπαραγωγή μύθων. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι το ελληνικό δημόσιο δεν έχει προμηθευτεί κανένα κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης και οι υπηρεσίες ασφαλείας στη χώρα μας δεν χρησιμοποιούν, με οποιονδήποτε τρόπο, κακόβουλα λογισμικά παρακολούθησης».
- Έρχονται εξελίξεις στη δίκη των Τεμπών μετά την πρώτη αποζημίωση σε συγγενείς - «Το ελληνικό δημόσιο γνώριζε»
- Φρίκη στον Εύοσμο: Νεκρή 59χρονη, ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια - Εντοπίστηκε ημίγυμνη
- Unabomber: Ο serial killer με IQ 167 που οδήγησε μόνος τις Αρχές μέχρι την πόρτα του
- Τι θα γίνει με το OnlyFans; Μια μητέρα τεσσάρων παιδιών αποφασίζει το μέλλον