Πολιτική|15.11.2022 16:00

Φωτίου: Κάποιοι επιχειρηματίες που μπορεί να μην ευχαριστημένοι με τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, σήμερα αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα

Αλέξανδρος Διαμάντης

Σύνδεση ανάμεσα στους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και στις παρακολουθήσεις έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, υπογραμμίζοντας ότι όσα γίνονται προκύπτουν επειδή κάποιοι επιχειρηματίες είναι δυσαρεστημένοι.

«Για το ταμείο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας γίνονται όσα βλέπουμε αυτές τις μέρες της επιχειρηματίες. Κάποιοι επιχειρηματίες οι οποίοι μπορεί να μην ευχαριστημένοι με  το χρήμα και σήμερα αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα ένα παρά ένα. Είστε οι άνθρωποι που το θέμα των υποκλοπών συνδέεται ευθέως με τα 72 δις ευρώ των ταμείου Ανάκαμψης και ΕΣΠΑ» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Φωτίου, προσθέτοντας:

«Αυτή είναι η ιστορία των υποκλοπών. Πάμε σε εκλογές γιατί δεν αντέχετε ούτε μέχρι τον Ιανουάριο».

Σηκώνοντας το γάντι ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης υπογραμμίσει ότι «η κυρία Φωτίου μας είπε πως επιχειρηματίες που δεν είναι ευχαριστημένοι από τον τρόπο που μοιράσαμε τα χρήματα, βγάζουν τα θέματα για τις παρακολουθήσεις». 

«Μόλις ακυρώσατε την προπαγάνδα ότι εμείς δίνουμε χρήματα σε μεγάλους επιχειρηματίες. Μας είπατε ότι δεν είναι ευχαριστημένοι γιατί εμείς δίνουμε τα χρήματα στον κόσμο - και καλά κάνουμε - .

Δια στόματος βουλευτού και πρώην υπουργού ΣΥΡΙΖΑ κλείνουν και τα δύο θέματα: και των υποκλοπών και των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης. Μοιράσαμε τα χρήματα όχι όπως θέλουν οι επιχειρηματίες γι αυτό και μας χτυπούν. Έχετε δίκιο. Οι μεγάλοι επιχειρηματίες δεν είναι ευχαριστημένοι γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ικανοποιεί τις επιθυμίες τους», προσέθεσε χαρακτηριστικά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

παρακολουθήσειςΘεανώ Φωτίουσκάνδαλοειδήσεις τώραΒουλήΆδωνις Γεωργιάδης