Στον Εισαγγελέα ο Καμμένος: Θα καταθέσει «στοιχεία» κατά του Κοτζιά
NewsroomΕντός των επόμενων ημερών ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για αυτά που καταγγέλλει εις βάρος του Νίκου Κοτζιά, αφού πρώτα τα καταθέσει στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών εντός της άλλης εβδομάδας.
Όπως είπε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ANT1 τα στοιχεία αποδεικνύουν «αρκετά μεγάλη σειρά κακουργημάτων που έχει διαπράξει ο κ. Κοτζιάς, μεταξύ αυτών της απιστίας εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου για το θέμα της σύναψης της συμφωνίας για τις βίζες, αυτό που του έγραψα στο μήνυμα».
Στην παρατήρηση ότι εμμένει πολύ επ' αυτού απάντησε: «επιμένω, διότι του έγραψα στο μήνυμα ότι θα το ψάξω, γιατί έχει καταγγελθεί, για να βρούμε τις άκρες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν μέχρι τα δημοσιεύματα του BBC. Δηλαδή, ποιοι είναι από πίσω που έχουν μπει από την πίσω πόρτα στο υπουργείο Εξωτερικών».
- Kadebostany στο ethnos.gr: «Κάποτε πίστευα ότι το να είσαι outsider ήταν αδυναμία, τώρα το βλέπω ως δύναμη»
- «Χωρίς σκηνές και κουβέρτες σε ακραίες θερμοκρασίες»: Σε δραματικές συνθήκες χιλιάδες μετανάστες στη Θέουτα
- Η ΕΛΑΣ διαψεύδει το περιστατικό με τουρίστα στην Κρήτη: Σε ενήλικη η πρόταση για σεξουαλική συνεύρεση
- Συναγερμός στον Λυκαβηττό: Σορός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε κοντά στους Αγίους Ισιδώρους