Πολιτική|09.12.2022 17:58

Πλεύρης για Ιπποκράτειο: Καταδικαστέα η στοχοποίηση διοικητή και γιατρών - Παρέχουν την καλύτερη φροντίδα στον 16χρονο

Newsroom

Στο πλευρό του διοικητή και των γιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στάθηκε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αναφορικά με την επίθεση που δέχονται για το θέμα του 16χρονου Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο υπουργός δήλωσε ότι «η στοχοποίηση διοικητών νοσοκομείων και γιατρών με πράξεις τραμπουκισμού είναι απολύτως καταδικαστέες» ενώ πρόσθεσε ότι «παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον 16χρόνο».

Αναλυτικά η δήλωση Πλεύρη

«Η στοχοποίηση διοικητών νοσοκομείων και γιατρών με πράξεις τραμπουκισμού είναι απολύτως καταδικαστέες. Η διοίκηση και οι γιατροί του Ιπποκράτειου νοσοκομείου παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον 16χρόνο συμπολίτη μας και ενημερώνουν συνεχώς την οικογένεια του για την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του.

Όσοι δυναμιτίζουν το κλίμα με εμπρηστικές πολιτικές δηλώσεις, προκλητικές συνδικαλιστικές ανακοινώσεις ή διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις στην πραγματικότητα συμβάλουν στη στοχοποίηση της διοίκησης και των γιατρών του νοσοκομείου. Ας αφήσουν έξω τα νοσοκομεία μας από αυτήν την τοξικότητα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΘεσσαλονίκηΙπποκράτειο ΝοσοκομείορομάΘάνος Πλεύρης