Πολιτική|18.12.2022 21:11

Απείλησε ξανά την Ελλάδα ο Ερντογάν: «Βεβαίως μας φοβούνται - Θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται αν δεν κάτσουν ήσυχοι»

Μαρία Ζαχαράκη

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ΄Ερτντογάν ρωτήθηκε σε εκδήλωση στην οποία είχαν παραβρεθεί πολλοί νέοι εάν οι Έλληνες φοβούνται τους Τούρκους και αυτό οδηγεί τον ελληνικό Τύπο να παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στην Τουρκία, με τον πρόεδρο της Τουρκίας να ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο ισχύει.

«Βεβαίως μας φοβούνται. Τι μας λένε; Μας λένε οι Τρελοί Τούρκοι», σχολίασε ο πρόεδρο της Τουρκίας και προχώρησε σε διευκρινήσεις για τον πύραυλο Typhoon με τον οποίο απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα.

«Ο πύραυλος ανακοινώθηκε ότι έχει εμβέλεια 560 χλμ. Την περασμένη βδομάδα είχα μια συνάντηση, μου είπαν μπορούμε να φτάσουμε και στα 1.000 χλμ εμβέλεια. Όταν το ακούσουν οι Έλληνες αυτό δεν θα αναστατωθούν;», σχολίασε

Στη συνέχεια Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε την ότι η Ελλάδα είναι εκείνη προκαλεί στο Αιγαίο και προχώρησε σε απειλές. «Κάνουν πάλι τρέλες στο Αιγαίο. Μην τα βάζετε μαζί μας. Εάν δεν κάτσουν ήσυχοι θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται. Με νέους σαν εσάς εμείς τους δείξαμε και θα τους δείξουμε ότι μπορεί να έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκίαειδήσεις τώραΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάνπύραυλος